teraz neberte ohlad na moj vek ale pordte mi...chalan mi cel dat pusu a aj ja som ju cela ale ked sa ku mne priblizil ustupila som z nicoho nic dozadu a powedala nie...mna samu to dost prekvapilo...viete mi niekto v tomto pomoct...pls preco som to spravil
no newim ci vinde bo potom sme sa uz ani newiem preco pohadali a ako fakt uz dlho s nim chodim a isli sme si dat konecne pusu a takto ja ho mam rada a newiem preco to tak dopadlo
na psychologickom výcviku sme robili také cvičenia zamerané na to, aby sme pochopili, že človek si automaticky, nevedome udržiava od človeka určitú vzdialenosť a rozhoduje tak koho si k sebe ako blízko pustí...Toto je typický príklad kde to zafungovalo
To isté mi spravila jedna baba, tiež v tvojom veku, keď som bol mladší, o moc mladší než teraz. Ja som ju lúbil a aj ona mňa a do teraz to nevie vysvetliť. Asi to bude strach z nepoznaného.
ak to mala byť prvá pusa, tak to je normálne... koľko sa musel môj bývalý natrápiť ak to nebola prvá pusa a nešlo to - nechcela si to, aj keď si myslíš, že si chcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nwm..
To isté mi spravila jedna baba, tiež v tvojom veku, keď som bol mladší, o moc mladší než teraz. Ja som ju lúbil a aj ona mňa a do teraz to nevie vysvetliť. Asi to bude strach z nepoznaného.
Rada by som niečo poznamenala, ale neviem čo... asi len, že je to divné