Aké zbytočné otázky ste v živote dostali alebo sami položili? Napríklad na návšteve: "Máte tu wc-ko?" Alebo stretnutie v potravinách: "No čo, na nákupe?"
Tatko mi zavolal, keď som cestovala v električke, tak som mu povedala, že som v električke a on na to: A sedíš, či stojíš?
Neskutočne ma to pobavilo A ešte keď je tá elina plná a ja mu odpoviem "Stojím", tak to môže znieť pasívne-agresívne.
Trochu z iného súdka možno ale mna zas úplne vytáča keď sa chystám niečo spraviť a tatko mi povie že to mám spraviť napr. Idem si zobrať kefku a umyť si zuby a povie mi“ choď si umyť zuby.” alebo beriem smeti, že ich idem vyhodiť a povie mi “choď vyhodiť smeti” arfghhhh proste prečo >___
V autobuse za otázku "Máte voľné?" by som vešal na kandelábre. Veď keď vidí, že tam nikto nie je tak voľno asi mám. Správna otázka je či daného človeka pustím, čiže veta typu: "Môžem si prisadnúť?" je vhodnejšia.
v škole..stojím pred aulou a prichádzajúci spolužiak: "ideš na prednášku, že?" no nie dpc..stojím tu a čakám na autobus
alebo keď odchádzam z intráku s kabelkou a kufrom a vrátnička "idete domov?" no nie moja..do baru idem s tým kufrom..a aj spať tam plánujem
Nó, však klasika small talková...
Vždy keď idem na prechádzku
a sused vidí, že idem na prechádzku
a sused vie, že idem na prechádzku
a napriek tomu položí otázku
na prechádzku?
Na prechádzku?
Čo na to povedať?
Kočíkujete sa?
Čo na to povedať?
Ta čo venčíte psa?
Čo na to povedať
Myslím, že to nebude len tak
že v tom je nejaký chyták
a že nesprávna odpoveď
nadvihne susedovi obočie
a možno aj rovnováhu vesmíru.
tak napr ked ti niekto vola, zdvihnes a opyta sa, ci spis
alebo, ked k nam do firmy pride zakaznik a opyta sa, co robime, ked vsade naokolo su napisy a rozne ine do oci bijuce informacie
alebo ked sa ma manazer opyta, ci na druhy den robim, pricom to ma jasne napisane v rozpise
a vela dalsich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Neskutočne ma to pobavilo A ešte keď je tá elina plná a ja mu odpoviem "Stojím", tak to môže znieť pasívne-agresívne.
to je asi jediná otázka čo ma otáča do vyvrtky
"ty už si doma?"
a ja: "nie ešte tu niesom"
"pustíte ma aj von?"
Nie dpč, prelez s autom cez plot ty kokot...
Ty si uz doma?
Spadla si?
*vo vytahu smerom hore* kamze, domov?
opýtali sa ma asi 3 zákaznici.
a spolubývajúci tiež prelamuje ľady: *varím* - "čo robíš? varíš, že?"
alebo keď odchádzam z intráku s kabelkou a kufrom a vrátnička "idete domov?" no nie moja..do baru idem s tým kufrom..a aj spať tam plánujem
Vždy keď idem na prechádzku
a sused vidí, že idem na prechádzku
a sused vie, že idem na prechádzku
a napriek tomu položí otázku
na prechádzku?
Na prechádzku?
Čo na to povedať?
Kočíkujete sa?
Čo na to povedať?
Ta čo venčíte psa?
Čo na to povedať
Myslím, že to nebude len tak
že v tom je nejaký chyták
a že nesprávna odpoveď
nadvihne susedovi obočie
a možno aj rovnováhu vesmíru.
» dzumelec.bandcamp.com/track/hej-ta-tr...
alebo, ked k nam do firmy pride zakaznik a opyta sa, co robime, ked vsade naokolo su napisy a rozne ine do oci bijuce informacie
alebo ked sa ma manazer opyta, ci na druhy den robim, pricom to ma jasne napisane v rozpise
a vela dalsich