viem ze na nete je miliarda tem o tuneloch ale toto som nenasiel.vsade pisu ze sa im scvrkli alebo nesckvrkli dierky spat ale nepisu dobu aku mali tunel v uchu.takze mate s tym niekdo skusenost?..nechcem zadne dva mesiace ze ste ho tam mali alebo tak ale
Mal som 15 mm, neviem ako dlho, no o dosť dlhšie ako 2 mesiace. Dierky sa nestiahli, stále je mi vidieť cez ucho Ako trochu sa tie dierky stiahli, no stále je poznať, že som tam mal tunely, moc nápadné to ale nieje.
-,- Ono diera v uchu nie je prirodzená, niekoľkocentimetrová o to menej, neexistuje genetický základ pre tvorbu tkaniva (iného, než fistuly/jazvy) po obvode rozťahu. Regenerácia a tvorba jazvy umožňuje rozťahovanie, akonáhle povolíš napätie na vnútro diery, plus necháš bunky odumierať a obnovovať sa, tunel sa zmenšuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a ináč neviem
anyway, ja ked si uz len cistim tunel a minutku ho mam vybraty, ked ho davam s5, citim, ze ide akosi horsie