@transplantovana uf aka rychla reakcia na mna , no v podstate ide o to ze vytaz volieb ma moznost zostavit koaliciu a tym aj vladu spolu s ostatnymi stranami ktore sa dostali do parlamentu, a ked sa vlada zostavi tak je o tom hlasovanie v parlamente a na to aby to preslo treba mat viac ako 90 hlasov, no ale zda sa ze fico sice bude vytaz volieb ale do koalicie s nim pojde zase iba hzds a sns, ale nebudu schopny utvorit vladu takze predsedom vlady sa pravdepodobne stane radicova a sdku vytvori kolaliciu s ostanimy stranami
uf no dufam ze som nedomotal nejake veci, ak ano tak prosim o odpustenie a neukamenujte ma za to
Včera som išiel v električke, z každého plagátu na okne na mňa pozeral ten hnusný Ficov ksicht, bolo mi fyzicky zle, bodkou bol plagát "zastavme pravicový zlepenec" , to som sa už neovládol a plagát strhol...
To nie je antiFicovská kampaň,to sa len niektorým ľuďom začínajú otvárať oči len škoda že takmer polovica národa ostáva slepá.Ale to budú tí resp. rodiny tých ktorým súdruh F. a jeho vláda dáva dobre platenú prácu.
@whitelaser No okrem toho, že zaviedli Slovensko do EU a NATO, okrem toho, že štát postavili ako tak na nohy po zdevastujúcej Mečiarovej vláde, okrem toho, že posunuli ekonomiku poriadne vpred a okrem toho, že práve kôli ich vláde slovenská ekonomika rástla najrýchlejšie v Europe tak nič, absolútne nič.
Teraz sa spýtam ja teba, čo dobre spravil pre Slovensko KSSmer a či koalícia KSSmer, SNS a HZDS (čítaj najväčšia kriminalistická banda v Europe) nerozkladla Slovensko trikrát viac
@pernik ty mozem jebat na celu eu, kcomu to vsetko speje,len imigracia sa tu jebe z azie ,vyjebany islam ktory chce prevzia vladu nad svetom... ,jebat na eu ...
@whitelaser Magor si tu jedine ty, pokiaľ by si pohol rozumom zistíš, že na to aby sa krajina do NATO a EU dostala, musí splnať isté dosť kruté podmienky, ktoré vybudovala a splnila len a len bývalá vláda.
Z totálne zdevastovanej krajiny s totálne zdevastovanou ekonomikou po vláde Mečiara dokázala bývala vláda spraviť člena EU, NATO so stabilnou, silnou ekonomikou, ktorá rástla najrýchlejšie v Europe...
meciar rozkradol a dzurindovci to dokoncili,mozem jebat cele nato a eu, ako dopadlo grecko ? kde ho doviedol kapitalizmus a europska una? ty si magor ...
@pernik meciar rozkradol a dzurindovci to dokoncili,mozem jebat cele nato a eu, ako dopadlo grecko ? kde ho doviedol kapitalizmus a europska una? ty si magor ... za komunistov sa to tu vybudovalo a za kapitalizmu rozkradlo , co nemozes predychat pravdu ako dzurinda a spol?
ja som neni komunista! len tu pisem fakty ,ja som napisal ze to co sa za tej doby vybudovalo co vybudoval slovensky narod tak za raneho kapitalizmu rozkradlo... hod sa do studne ...
Ta antifico kampan bola z mojho pohladu v poriadku. Vyuzili sa vsetky dostupne prostriedky, zmobilizoval sa velky pocet ludi, ci v terene, ci na internete a to tu este nikdy predtym nebolo. Ludia chceli zmenu a dosiahli ju, cize kampan splnila ucel. Ja som spokojny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale no.. smer vyhrá tak či tak, nech sa rozčuľujeme hoci aj najviac na svete
Shootyho billboardy sú vtipné a majú v sebe aj kúsok pravdy, ale nie je to zrovna korektný spôsob kampane ...
No ale pomôž si, keď ti banda hajzlov a somárov prevráti štát aj politickú morálku naruby a tí somári ich stále volia
Zasa Radičová to berie až príliš korektne a s jej "vážime si každého voliča, bez ohľadu na to, aký subjekt si vyberie" sa nestotožňujem ...
Odmietam sa tváriť, že človek, ktorý má aspoň jedno zdravé oko, jedno zdravé ucho a štvrtinu zdravého mozgu môže voliť napríklad SNS ...
Každý kto volí SaS je z Ba !
Každý kto má rozum volí Fica čiže nie je z Bratislavského kraja.
uf no dufam ze som nedomotal nejake veci, ak ano tak prosim o odpustenie a neukamenujte ma za to
Včera som išiel v električke, z každého plagátu na okne na mňa pozeral ten hnusný Ficov ksicht, bolo mi fyzicky zle, bodkou bol plagát "zastavme pravicový zlepenec" , to som sa už neovládol a plagát strhol...
tiez nerespektuje nazor nikoho ineho a mysli si o sebe ze jaky je on boss.
tiez podla mna posobi dost vymleto
zaver: ak je tento stat aspon trocha inteligentny tak ho volit nebude
Keď sú ľudia drbnutý,nič námnepomôže
Inak útočná áno prehnaná nie. Sám sa toho zúčastňujem
Toto tu nebolo:
Teraz sa spýtam ja teba, čo dobre spravil pre Slovensko KSSmer a či koalícia KSSmer, SNS a HZDS (čítaj najväčšia kriminalistická banda v Europe) nerozkladla Slovensko trikrát viac
Dali moc SMK, urobia to znova !!
SDKÚ je najväčšia zlodejská organizácia akú kedy SR poznala !
@james144 práveže ja som ochranca Smeru !!
Z totálne zdevastovanej krajiny s totálne zdevastovanou ekonomikou po vláde Mečiara dokázala bývala vláda spraviť člena EU, NATO so stabilnou, silnou ekonomikou, ktorá rástla najrýchlejšie v Europe...
...Ty ficomagor
myslim ze tato vlada Smer-sns-hzds bola lepšia ako ta dzurindova ...
Grecko = socanska vlada = takmer default.
Madarsko = socanska vlada = takmer default.
Ta antifico kampan bola z mojho pohladu v poriadku. Vyuzili sa vsetky dostupne prostriedky, zmobilizoval sa velky pocet ludi, ci v terene, ci na internete a to tu este nikdy predtym nebolo. Ludia chceli zmenu a dosiahli ju, cize kampan splnila ucel. Ja som spokojny...