uz 9ty tyzden som v Anglicku..moj priatel,s ktorym som vyse 4,5roka ostal na 3mesiace saaaam..ale uz je to pomaly za nami a ja sa neviem dockat,lebo o 3tyzdne ho uz konecne uvidim,objimem,pobozkam,mozno znasilnim ) vydrzali sme to a nesklamali sme sa
nooo,gratulujem!!!!fakt ste to zvladli,a myslim si ze vztahu nejake to kratsie odlucenie neublizi...ale 3 mesiace je straasne dlha doba,to je fakt!tak sa drz tie 3 tyzdne,to uz ti rychlo utecie
Tak gratulujem obdivujem takych ludi, co to vydrzia je to fakt dost dlha doba. Najhorsie na tom je, ze ked potrebujes podporu v tazkej chvili, tak ho nemas pri sebe. ( ale uz len 3 tyzdne a budete spolu...tesim sa s tebou
ja som s kamoskami v kontakte..a nenapisali na neho nic zle..a este som tam zabudla dopisat,ze on pride do Anglicka pre mna a spolu pojdeme domov,po 9dnovej dovolenke tu na v Manchestri.. xi xi
Podla mna je to individualne, niekto to preziva tak, niekto onak... Niekto sa strachuje 3 mesiace, ze co bude ked sa vrati, niekto nie... podla mna zavisi od zivotnych skusenosti oboch ludi...
Mladsie dvojice tych skusenosti maju vacsinou dost malo takze reakcie sa zhoduju, uzkost, v zlych naladach ponure myslienky, strach ci sa nieco nestane....
Vies podla mna keby ste boli spolu dajme tomu iba pol roka, alebo rok tvoj pobyt v zahranici by vyzeral uplne inaksie a mozno by si ani taketo vesele spravy nepisala....
Dobre dost uz bolo morbidnosti...
Mas dobreho chalana, tak si to vaz
Zdrava neznesitelnost je sucast dokonalosti inak by ta unudil k smrti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mladsie dvojice tych skusenosti maju vacsinou dost malo takze reakcie sa zhoduju, uzkost, v zlych naladach ponure myslienky, strach ci sa nieco nestane....
Vies podla mna keby ste boli spolu dajme tomu iba pol roka, alebo rok tvoj pobyt v zahranici by vyzeral uplne inaksie a mozno by si ani taketo vesele spravy nepisala....
Dobre dost uz bolo morbidnosti...
Mas dobreho chalana, tak si to vaz
Zdrava neznesitelnost je sucast dokonalosti inak by ta unudil k smrti