mam 13 rokov ale niesom taka ako moji spoluziaci alebo rovesnici...mam rada...nie milujem divadlo...je pre mna vsetkym...moje srdce ostalo tam...v divadle...dalej pisem knihu...vobec nechodim von...vlastne ani nemam s kym pretoze moji kamarati sa odo mna
vieš čo škoda že ťa nepoznám ..ja mám vždy najradšej tých s ktorými sa nie veľa ľudí "kamoší" a ktorí sú tak trošku "divní"..ale pre mňa divní nie sú,skôr zaujímaví a odlišní od tej väčšiny ľudí
divná je zlé slovo povedz si, že si jedinečná, výnimočná . to máš squelé, že sa dokážeš pre nieoč zapáliť .-) keď bdueš staršia sa to bude prejavovať tým, že ti budú závidieť, tak si nájdi niekoho kto bude mať to isté spoločné a môžeš si vravieť, že ostatní sú divní !
hej každý je sovjím spôsobom divný a radšej budem vyčnievať ako byť všetci "normálni ľudia" teda čo ej v poslendom čase normálne ? . ale isto nechcem byť rovnakí ako moje okolie
no jasne, kazdy chce byt iny, tak napise, ze co robi to, co ostatni v jej okoli nie a caka, ze mu kazdy napise, ze je uplne genialna/ina ako ostatni, ze ma rozum, ze nie je divna atd.
kašli na nich, nech si myslia čo si myslia, o mne si to mysleli tiež a ešte stále si to myslia lebo mám rada niečo čo ostatný ani nepoznajú a tiež si poviem, že nie som divná ale výnimočná daj na rady moje a na rady ostatných z diskusie si originálna a máš skvelé záujmy Buď na to hrdá keď budeš staršia budeš určite vyhľadávaná a budeš mať starších kamarátov ktorí budú mať viac rozumu ako tvoji rovesníci
a inak budeš zaujímavá aj pre poriadnych faganov ! ak nekceš tuctového fagana ani ho nedostaneš lebo ani zvláštni fagani nekcú tuctovú holku ! aspoň mňa musí niečo zaujať moc moc na danej holke škoda, že sa musím ale následne popáliť sakra
Nie... všetci by mali byť takí... to aj moji spolužiaci sú takí... by len po diskotékach, kadejakých frajerov/frajerky chcú, piť by to chcelo, fajčiť atď... a ja taká nie som... ja tiež mám rada divadlo... a knihy... a oni toto považujú za trápne :/
@6 zdielam tvoj nazor...
aj ja mam rada divadlo, pisem, citam knihy, som umelecky orientovana ale nikde nevypisujem taketo hovadiny typu : som divnaaaa??? nie si divna,len mas divnych kamosov,ked ta neberu taku aka si
si zaujimava... niee si sablonovita... nie si tuctova... proste si uplne ina a tym sokujes klony, ze existuju ludia s vlastnym nazorom ... drz sa ho dievca... ludi ako si ty mam radA
Tak ja mám síce 19 ale tiež milujem divadlo, tanec a nie som divná... síce nepíšem knihu, mám strašne veľa kamarátov, nie priateľov ale mám rada aj šport a iné aktivity. skús sa dostať do nejakého spolku alebo skupiny ktorá má rovnaké záujmy... veď fungujú divadelné skupiny pre mladých aj v ZA tak to skús tam.
a možno si len povahovo uzavretá a nedokážeš sa tak ľahko zoznámiť otvoriť tak treba riskovať...
ked si tvoji kamosi myslia, ze si divna (mozno to je aj pravda, ja neviem... tak to urcite nie je kvoli divadlu a kniham...ved co je na tom zle??
porozpravaj sa s nimi a priamo sa ich spytaj, to je najlepsie...
mam 16 ale tiez milujem divadlo ... nie si... si jedinecna.... v 13 pisat knihu... to ta obdivujem.... ja mam rozpisanych vela veci ale na knihu sa necitim.... si velmi zaujimavy clovek.... a my umelci sme vzdy taki
neviem co sa to dnes deje ale vacsina mojich rovesnikov chodi po veceroch pit, flakat sa a potom v skole machruju kolko grcali a ako utekali pred policajtami. Ti ktorym to rodicia nedovolia sa stazuju aky maju strasny zivot. Dopekla kde to sme? nevidim dovod sa kazdy piatok "vyladit na mol"
spat k teme, ja som podobny typ cloveka, ked sa pozriem triezvo na zivot tak nemam ziadneho skutocneho priatela, mozno dvoch dobrych a falosnych nepocitam
vadi mi to ale co uz? takych ako my je malo, tak si nedajme zobrat nasu vynimocnost a neklesnime na ich uroven.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
aj ja mam rada divadlo, pisem, citam knihy, som umelecky orientovana ale nikde nevypisujem taketo hovadiny typu : som divnaaaa??? nie si divna,len mas divnych kamosov,ked ta neberu taku aka si
a možno si len povahovo uzavretá a nedokážeš sa tak ľahko zoznámiť otvoriť tak treba riskovať...
porozpravaj sa s nimi a priamo sa ich spytaj, to je najlepsie...
neviem co sa to dnes deje ale vacsina mojich rovesnikov chodi po veceroch pit, flakat sa a potom v skole machruju kolko grcali a ako utekali pred policajtami. Ti ktorym to rodicia nedovolia sa stazuju aky maju strasny zivot. Dopekla kde to sme? nevidim dovod sa kazdy piatok "vyladit na mol"
spat k teme, ja som podobny typ cloveka, ked sa pozriem triezvo na zivot tak nemam ziadneho skutocneho priatela, mozno dvoch dobrych a falosnych nepocitam
vadi mi to ale co uz? takych ako my je malo, tak si nedajme zobrat nasu vynimocnost a neklesnime na ich uroven.
v rovnovahe je sila peace