nenapadlo vas ze ludka ktory maju zdravotne problemy mozu mat o dost lepsi a zaujimavejsi zivot ako my zdravy???venuje sa im vacsia pozornost,maju o com premyslat a maju sa nad cim trapit.
totiiiztoo napadlo ma to z mojej skusenosti ze ja som chory
Ak ano tak si zlom ruku, mozes aj nohu, zacni pit kazdy den aspon 2 flase alkoholu, zacni fajcit, drogovat /to radsej nie lebo velka zavislot / ... za nejaky cas ochories a ked sa vyliecis, budes posilneny do zivota
mne stačilo, Že som dvakrát skoro umrela a ty by si chcel byť chorý?...aby ťa to posilnilo?..jediné na čo myslíš, keď si fakt chorý je to, aké je úžasné byť zdravý a ako trpíš...nerozmýšlaš nad ničím iným...iba na tom aby to prešlo...aby to bolo preč....nijako ťa to neposilní...to mi ver...
hm... podla mna neni az taka vyhoda, ked si ta vsimaju preto, ze si chory... lebo ludi by si mali vsimat hlavne pre ich povahu... a absolutne nechapem, ako by mohli mat lepsi zivot... je lepsie zit ked sme zdravy alebo to, ze kazduchvilu mozme umriet???
chlapec...vieš čo ty hovoríš? ja som chorý.. zdravotne ťažko chorý..a dal by som čokoľvek aby som bol zase zdravý už 3roky som chorý... za čokoľvek by som si to s tebou vymenil!!! bude dlho trvať kým sa vyliečim.. určite do nevzdám ale to čo si ty teraz napísal..je tá najväčšia KOKOTINA NA SVETE a keď sa ti niečo stane uvidíš sám že čím ťa otec spravil tým si aj zostal(kokotom).. ale verím že tým do budúcnosti nezostaneš..držím palce.. čau
@vilo14 zvalim to na tvoj vek, ale prosim ta.. skus predtym nez nieco napises porozmyslat..
ty si mysli, ze clovek potrebuje byt posilneny niecim takym?? staci mi ze mam blizkych co su chori a viem, ze by som dal cokolvek za to aby vyzdraveli.. a nemyslim si, ze to ma na nich vyrazne pozitivny vplyv.. skor naopak.. utrpenie je sice sucastou zivota.. ale chciet ho hranici s psychickou poruchou.. teda skus sa zamysliet
@vilo14 ty si robis picu z nas alebo si fakt taky sprosty? (myslim tym aj tvoje ine diskusie). Ty by si chcel zit s pocitom, ze kazdou chvilou sa ti moze nieco stat a pojdes lezat do nemocnice? Alebo horsie ze umries? Viem, ze to mozes aj normalne, ale ked to nemas furt niekde v podvedomi tak sa ti zije lepsie. Zamysli sa sam nad sebou
tak toto som nepochopila ze sa niekto stazuje na to ze je zdravy...ja som chora raz a 3 roky a aj to mi ide na nervy...a pozornost sa da pritiahnut aj inak nez byt chorýýý..kokoooooooooooos
Hej, je to tak...Ludia maju tendenciu nevazit si zamozrejmosti a chcu nepodstatne veci. Ked o tie samozrejmosti pridu, az potom zistia, ake to bolo mega...
no ty asi fakt nemáš starosti keď rozmýšľaš o takýchto somarinách...buď len rád že si zdravý bo ja také šťastie nemám prekonala som chorobu, ktorá ma skoro zabila a ešte stále to nieje ok tak radšej premýšľaj o niečom inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ak ano tak si zlom ruku, mozes aj nohu, zacni pit kazdy den aspon 2 flase alkoholu, zacni fajcit, drogovat /to radsej nie lebo velka zavislot / ... za nejaky cas ochories a ked sa vyliecis, budes posilneny do zivota
fakt neviem na co cakas
mne stačilo, Že som dvakrát skoro umrela a ty by si chcel byť chorý?...aby ťa to posilnilo?..jediné na čo myslíš, keď si fakt chorý je to, aké je úžasné byť zdravý a ako trpíš...nerozmýšlaš nad ničím iným...iba na tom aby to prešlo...aby to bolo preč....nijako ťa to neposilní...to mi ver...
ty si mysli, ze clovek potrebuje byt posilneny niecim takym?? staci mi ze mam blizkych co su chori a viem, ze by som dal cokolvek za to aby vyzdraveli.. a nemyslim si, ze to ma na nich vyrazne pozitivny vplyv.. skor naopak.. utrpenie je sice sucastou zivota.. ale chciet ho hranici s psychickou poruchou.. teda skus sa zamysliet
1. Poži naraz pár deci alkoholu
2. Zamiešaj sa do davu Spartak-hooligans a zakrič "SLOVAN, SLOVAN"