Co sa tyka pravneho postihu zalezi na okolnostiach, cize preco ste sa pobili a kto zacal a tak dalej, ked si zacal on neni problem len to treba dokazat, ked ty tak mozes mat na krku ublizenie na zdravy
tak na diskoteke boli traja chalani a jeden do mna neustale rypal slovne aj fyzicky a tak som mu jednu dal a on mi roztrhol mikinu potom ma hned vyhodili z diskoteky a som si ich počkal vonku hned ako vyšli ten jeden ktorý už dostal ušiel a ten druhý mi nadával a tak som mu jednu dal a dnes som sa dopočul že leží v martine zo zlomenou sánkou ...takže ak by podal trestné oznámenie a bolo by to ublíženie na zdraví aké by to malo následky?
nechcem teraz rozpravat nezmysly, no minule v televizii riesili nieco podobne..a zda sa mi, ze hovorili, ze pri zraneniach s dobou liecenia do 6 tyzdnov to nie je klasifikovane ako trestny cin..ale ako hovorim, ruku do ohna by som za to nedal, moc si to nepamatam..
Pokuta, resp zaplatil by si mu veskere problemy, ktore by mal spojene s liecbou a aj samotnu liecbu ak sa nemylim a vobec neviem kolko by to asi tak bolo ale urcite nie vezenie
@vilko257 fuha to sa u nas v KNM dialo ? preco som nic o tom nepocul ..
do vazania nepojdes , ale ak sa nateba budu zalovat, tak ta to moze pekne vyjist ... odporucam ti proste nejak dokazat ze si bol napadnuty, hovoris ze traja chalani ... takze docela by sa tomu verilo, predsa 1 clovek nebude napadat na troch
@carbonevo najhoršie je natom to že sa to stalo ešte aj pred kamerou pred spš knm a tam bolo akurat tak vidno ako som za nim prišiel a dal som mu K.O. tak ma to dost serie..
keby ma nepoznal jeden z tých chalanov je všetko v pohode...mal som kludnu diskotéku a on ma začne uražat a tak ...to som nemohol len tak nechat a teraz ešte z toho budu problemy....ach boa.. a drejak tyma tu nestraš s basou lebo ma trafi asi
@vilko257 Tak záleží na okolnostiach, ako to naši inteligentný policajti vyšetria (teda keď chalan podá trestné oznámenie), prípadne, či nemá nejakých známych vyššie... A následky? Možno len pokuta, možno preplatenie liečby, možno záznam v registry trestov (čo je dosť na ...) a pod.
@carbonevo a to je prave ta chyba...keby si takyto hrdinovia (teraz myslim tych co vyvolavaju bitky) isli posediet aspon na dva mesiace, hned by sa kludnejsie zilo
v tvojom prípade najlepšia obrana je teraz útok.......a to sprav čo ti napíšem!..........podaj trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, že ťa napadli na diske traja útočnici, roztrhli ti mikinu a v sebeobrane si rozbil hubu tomu vandrákovi čo leží v nemocnici....... ja som zmlátil pol baru a dostal som podmienku pol roka.....záleži ovšem aj na akého natrafíš sudcu, či nie je zaujatý a pod...., to by si sa musel odvolať.......filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
do vazania nepojdes , ale ak sa nateba budu zalovat, tak ta to moze pekne vyjist ... odporucam ti proste nejak dokazat ze si bol napadnuty, hovoris ze traja chalani ... takze docela by sa tomu verilo, predsa 1 clovek nebude napadat na troch
musis ich lamat anonymmne!
kks este som v zivote nepocul aby niekto sedel vo vazeni koli tomu ze niekomu rozbil sanku
ale to bola fakt len náhoda, nabudúce by ma mohla aj zatagovať -.-
v tvojom prípade najlepšia obrana je teraz útok.......a to sprav čo ti napíšem!..........podaj trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, že ťa napadli na diske traja útočnici, roztrhli ti mikinu a v sebeobrane si rozbil hubu tomu vandrákovi čo leží v nemocnici....... ja som zmlátil pol baru a dostal som podmienku pol roka.....záleži ovšem aj na akého natrafíš sudcu, či nie je zaujatý a pod...., to by si sa musel odvolať.......filip
Mal si na nich kašľať, keď sú blbí.