Dobrý deň, milí birdziaci a birdzáčky, zaujímal by ma váš postoj ku vlastnému zdraviu, či sa zdravo stravujete alebo športujete, či sa nejak o seba extra nestaráte? ďakujem za odpovede
heh aký pekný predslov noo tak chcem byť zdravá mamina ma vykrmuje samými chutnými zdravými jedlami aj keď nič sa nevyrovná vyprážanému syru a hranolkami som názoru že všetkého treba s mierou aa čo sa týka toho špotovania, tak áno ja hrám tenis síce už len pasívne, ale cítim sa lepšie a negramblawo aspon mám nejakú tu kondíciu
Mam zopar zdravych zasad: Najlepsie ovocie je vino, najlepsi zakusok je snicla, najlepsia zelenina maso. Ale chodim cvicit takze som uplne fit Inak cholesterol mam jak 50 rocny
tak jem celkom zdravo aspon teda snazim aby to bolo take vyvazene, ze ked aj zjem daco sladke tak si dam za tym nejake ovocie, zeleninu.ale inak jem tak kazdy den 1 sladkost, mala som take obdobie ze osm nejedla sladke vobec ale potom zase aj take, ze com musela mat 4sladkosti denne..a ovocie a zeleninu, syry, ryby atd. to jem stale, aj mliecne vyrobky ako acidko,jogurty, dalej nejem bravcove a hovadzie///fuj// proste klen kuracie a ryby..a celozrnne pecivo, castejsie grahamove..a tak...mastne velmi nejem lebo mi to nechuti :-! ale raz za cas ma prepadne take, ze chut na hranolku s tatarskou..Mc donald atd. ..ale to nezdrave milujem tak to je pizza..
a co sa tyka sportu ...to uz je horsie..chcem zacat sportovat ale neviem co take by ma bavilo v skole ma nic nebavi, jedine v behu som dobra takze ked mam chut si doma zacvicim a inak robim len brusaky kazdy den, ale velmi sa musim premahat...viem, ze z toho neschudnem ked urobim 50-100 brusakov, ale mam aspon lepsi pocit a nieco spevnene..aj ked nemam tehlicky zatial.. ..a ked mam blby pocit zo seba tak sa idem prejst do mesta, prejdem tak 15x hlavnu a citim sa fajn
Už mnohokrát som sa snažila začať zdravo žiť a jesť zdravo. Ale nikdy sa k tomu psychicky neprinútim, alebo na druhej strane na to jednoducho zabudnem.
Športujem a rada, prináša mi to radosť do života. Ale zas to nejak nepreháňam, maximálne si pojdem pobyciklovať, dvakrát do týždňa mám tréningy tanečnej a niekedy len tak z nudy začnem cvičiť doma. Občas, keď mám čas, si idem zabehať.
my sme začali s kamoškou zdravo žiť keď je fajn počasie (ale už je moc zima) chodíme peši do školy 5 km, pak chodím na plaváreň, brušákujem a už som schudla...na váhe to nevídim, ale v zrkadle hej a viacero ľudí mi to povedalo...a cítim sa oveľa lepšie
Ja milujem zeleninu takze zdravu stravu ako tak mam, i ked velmi vela sladkeho a pohyb potrebujem ako šport tiež... takže dá sa povedať že zdravo, i ked doktori ma idu zabit ze tolko sportujem, lebo by som nemala.
Zdravy zivotny styl neexistuje alebo aby som povedal presnejsie neexistuje v konzumnom svete. Ved sa sami zamyslite co vlastne spolocnost povazuje za zdravy zivotny styl ? Mate na mysli kazdodenne behanie? , chodenie do posilnovne? dodrziavanie akejsi "zdravej vyzivy?" ale choddte nic z tohto nieje zdrave. Vela ludi ci uz s miernou nadvahou alebo obezitou si mysli ze ked sa bude tyrat behanim schudnu a budu zdravsi - HLUPOST. Drviva vatsina ludi si mysli ze ked bude chodit do posilnovne budu mat atleticku postavu a ich organizmus bude vyzerat fit a zdravsie - HLUPOST ( vatsina z nich ani nevie ze kazde ludske telo musi pri cvikoch postupovat inak a nie tak ako povie nejaky trenerko akurat si znicia zdravie - preco v takom starom grecku vyzerali atleti super PRETOZE CVICILI S VLASTNYM TELOM TO JE ALFA A OMEGA VSETKEHO). Mnoho ludi si mysli ze ked bude dodrziavat akusi " zdravu vyzivu " budu zdravi - HLUPOST ( co vidite zdraveho na umelo vyrobenych produktoch s vysokou davko u emulgatorov alebo bieleho masa taktiez odchovaneho na rychlo aby sa cim skor mohlo dat do obehu. a mnoho dalsich prikladov ako zdrave je to amemricke WELNESS .... Ano da sa byt zdravsi ale to by ste museli navstivit komunity ako su napriklad v PERUANSKYCH HORACH ktore maju iny sposob stravovacich navykov a ziju inak - to su zdravy ludia telom aj dusov. Mi "KONZUMACI" to mame zratane . Vyssi narast rakoviny za poslednych 10 rokov, rozne druhy chripok, chorob ktore sa prenasaju zo zvierat na ludi atd... Je to ironia osudu ale na zamyslenie. Kazdopadne nepopieram ze sa aj medzi nami najde par jedincov ktory objavili " manual " pre svoj zdravy svet a citia sa duchom aj fyzicnom perfektne. Skratka FARMACEUTICKY PRIEMYSEL A POTRAVINARSKY PRIEMYSEL s ich tajnou dohodou tu boli aj budu .. Takze popadnite svoje rozumy a skuste sa posparat na webe a najst niekolko odpovedi na Vas zdravy zivot
Mozte ma kritizovat mozte sa ma pytat ale ako sa hovori sto ludi sto nazorov
ja sa stravujem tak vseliako a bohuzal aj tak vyzeram no chcela by som schudnut ale neviem ako mam zacat prosim vas poradte mi niekto ze ako mozem zhodit moja nadvaha je k mojej vysle akarmujuca.prosiiiiiiiiiim pomooooooooooooc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A pohybu mám myslím dosť, každý deň chodím so svojim psom na 2 a pol hodinovú prechádzku
a co sa tyka sportu ...to uz je horsie..chcem zacat sportovat ale neviem co take by ma bavilo v skole ma nic nebavi, jedine v behu som dobra takze ked mam chut si doma zacvicim a inak robim len brusaky kazdy den, ale velmi sa musim premahat...viem, ze z toho neschudnem ked urobim 50-100 brusakov, ale mam aspon lepsi pocit a nieco spevnene..aj ked nemam tehlicky zatial.. ..a ked mam blby pocit zo seba tak sa idem prejst do mesta, prejdem tak 15x hlavnu a citim sa fajn
Športujem a rada, prináša mi to radosť do života. Ale zas to nejak nepreháňam, maximálne si pojdem pobyciklovať, dvakrát do týždňa mám tréningy tanečnej a niekedy len tak z nudy začnem cvičiť doma. Občas, keď mám čas, si idem zabehať.
Mozte ma kritizovat mozte sa ma pytat ale ako sa hovori sto ludi sto nazorov
Tak ako vzdy pekny den
S pozdravom H350 BLACK