Ja som to mal skor naopak (teda nie ze by som nezdrhal) ... Ale rano 7:55 uz sa zatvarala brana skoly a ja samozrejme ako inac vzdy neskoro ... Tak som musel lozit cez okna na prizemi ...
ani som dáko nezdrhala len z pár vybraných predmetov ale napr. z náboženstva mi raz hrozili komisionálky, tak som začala chodiť...spolužiaci čo nezačali aj tak chodiť boli na komisionálkach - vraj pokecali a v pohode
keď sme mali pečatenie triednej knihy, tak sme komplet celá trieda, "nevediac že sme potom mali byť ešte dve hodiny v škole" odišli do miestnej krčmy potom sa to nejak prevalilo a do hodiny sme boli všetci naspäť v škole, celá trieda neospravedlnená jedna hodina (dodnes sa mi to ráta, aj to že to mám na vysvedčku) a triedna nám na stužkovú dala upiecť tortu s názvom tej krčmy a v tvare žehličky, vraj, na žehlenie prúserov
Hlavný vchod - vrátnička - nonstop, keď nemáš priepustku môžeš ísť do riti, aj keď dá sa sem tam nejak nenápadne sa pretlačiť za niekým (máme tam tie automatické dvere ktoré otvára vrátnička)
Vchod cez intrák - vrátnici nepustia. nikdy. (možno niektorí niektorých na fajčiarsku cez prax, alebo keď povieš že ideš na nákup, ale tiež treba mať priepustku)
Brána na dvore - kamerový systém nepustí
Cez dvere na školské ihrisko - furt zatvorené.
Takže tak. Ale ja som to celkom poriešila, keď ma minule poslala triedna do kabinetu pokradla som jej čisté priepustky takže si tak hodíme dátum, mená, nejaký neidentifikovateľný podpis a ideš
My sme raz zdrhli rovno pred nosom vratnicky, zatial co telefonovala Aj to nestihli vsetci lebo pred polovicu triedy sa postavila do dveri. A hned utekala za riaditelkou. A inak podla mna na nasej skole dost casto zdrhavaju, po 6tej abo po 7mej, ked ide viac tried.. Len treba mat tu dalsiu hodinu z ktorej z drhli nejakeho ucitela co to nebude riesit.
ked som bola na prvom gymku som zdrhala stale, nikto nas nekontroloval takze pohoda, no potom som toho uz mala az moc tak si na mna zacali davat profaci bacha...na terajsom gympli je to dost hrozne, vratnicka nepusti a ked meskam na hodinu par min uz aj neospravedlnena, tu som fakt ako vo vazeni , keby som tam neni uz triedna vola nasim, takze aspon chodim do skoly
žiadne "zdrhanie sa" nekoná resp. áno.. blicovať chodíme.. a to skoro permanentne ale zdrhať v pravom slova zmysle netreba - máme 3 vchody, ani jeden sa nekontroluje... a u nás sú bežne voľné hodiny cez ktoré môžme ísť von do mesta takže nikto nerieši či niekam ideš alebo nie ... bežne aj cez prestávku ideme napr. do billy zlatá to naša škola
Ja som furt chodil do školy keď sa muselo teda na základke v druhom stupni som asi 3x nebol na naboženstvo.. raz som zaspal.. raz som hral dobrú hru.... a raz za mnou prišla uplakaná kamarátka a šli sme von pokecať a nešiel som na naboženstvo..
A na strednej v prvom polroku ma raz krutilo strašne po bruchu ta som šiel domov že stihnem za 25minutovú prestávku ísť domov a naspäť do školy a na pol cesty mi kamoš napisal smsku že im už začalo naboženstvo aby mohli isť domov skôr ale že ma nezapísal učiteľ (nenadiktovali mu ma) ta že mam ísť domov a nemusím sa báť tak som šiel domov no
Bežne...máme fasa vrátničky nie raz sa stalo že sme ich poprosili nech nás pustia von cez ulicu na jednu cigu a vrátili sme sa o dve hodiny a ešte k tomu zjebaný jak svine. sa z nás posmiali a potom sme sa tvárili že sme ok. ešte aj povedal školník profkám že sme mu pomáhali presúvať skrine alebo dnes sme mali prax a neprišla nám kontrola správne sa nám začína o 6:30 ..ja som si naklusala pekne suverénne o 10:40 (aspoň som si fajne pospala) a o 12:00 prišla kontrola tak po kontrole hneď domov ...a to som tam mala byť do 14:00 ale inak že by sme dajako zdrhali u nás..my máme taký dajaký divný systém že teoreticky si chodí každý jak chce a každý má v riti .... napríklad kamoška si zabudla doma mobil tak sa na začiatku hodiny zbalila, odišla a už neprišla lebo sa jej už nechcelo vracať späť...a nič z toho nemala si napísala ospravedlnenku...divné no...
zdrhania asi žiadne. Najzaujímavejší bol môj nedávny incoident s mojou milovanou triednou, kt. už nikdy v živote neuvidím, keď som na konci nebola asi 1,5 týždňa v škole a dala som jej papier od matky.. (Bol tam dodatok, že s vedomím, že som nevymeškala ani jednu vyučovaciu hodinu.) Učiteľka mi chcela znížiť známku zo správania a tak som bola donútená prísť na predposledný deň. Zdrbala ma, vraj to je riadne vyučovanie (hádam okrem toho, že sme počúvali hudbu a nudili sa sme nič nerobili ) a okrem toho nazvala moju mamu chuderou. Tak som tej "chudere" darovala darček, ktorý bol plánovaný dať triednej a tiež kvet som sa rozhodla darovať inej učiteľke.
jak tu čítam.. nič moc ... ja som jeden rok blicovala vždy v utorok posledné dve hodiny... krásne časy.. sem tam si dám osobné voľno ale inak žiadne pikošky.. toto je u nás na dennom poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
prvy utek - 4. trieda na zakladke, nevedel som basnicku na slovinu
a potom druhy stupen, vyhovorky, ze mi je zle ked isla pisomka abo tak
stredna skola, no kto by sedel do 4tej v skole
som rebel
dá sá dostať von štyrmi spôsobmi.
Hlavný vchod - vrátnička - nonstop, keď nemáš priepustku môžeš ísť do riti, aj keď dá sa sem tam nejak nenápadne sa pretlačiť za niekým (máme tam tie automatické dvere ktoré otvára vrátnička)
Vchod cez intrák - vrátnici nepustia. nikdy. (možno niektorí niektorých na fajčiarsku cez prax, alebo keď povieš že ideš na nákup, ale tiež treba mať priepustku)
Brána na dvore - kamerový systém nepustí
Cez dvere na školské ihrisko - furt zatvorené.
Takže tak. Ale ja som to celkom poriešila, keď ma minule poslala triedna do kabinetu pokradla som jej čisté priepustky takže si tak hodíme dátum, mená, nejaký neidentifikovateľný podpis a ideš
A ja som asi nikdy.
proste keď potrebuješ tak ideš
nemám potrebu utekať zo školy a potom to všetko doháňať
A na strednej v prvom polroku ma raz krutilo strašne po bruchu ta som šiel domov že stihnem za 25minutovú prestávku ísť domov a naspäť do školy a na pol cesty mi kamoš napisal smsku že im už začalo naboženstvo aby mohli isť domov skôr ale že ma nezapísal učiteľ (nenadiktovali mu ma) ta že mam ísť domov a nemusím sa báť tak som šiel domov no