Ja som o tom nevedela - asi ze to nepocuvam . Ale kto mi tie peniaze da a kedy ? Uz som zdvihala mobil so vselicim, ale toto by bola horuca novinka v mojom prejave .
veď daruj na charitu teda svoje peniaze ! takéto reči neznášam "radšej darovať peniaze na charitu" kto ti v tom bráni ? kto chce daruje, kto nechce nedaruje, ja patrím medzi tých čo nechcú ...
Charita... to slovo, niektorí z vás neznášajú ako samotnú charitu ako činnosť to komentovať nebudem ale to že ak vyhrám tie peniaze tak že mám darovať áno je to pekné... ibaže 97.5% ludí takých nie je aby to darovali hej? ... hovorím o plýtvaní peniazmi takisto ako milionár chodiaci na J@Jke ..
@tomas77 a čo teba do toho, čo teba do tých 97,5 percent ľudi? Ak patríš medzi tie 2,5 percenta maj zo seba dobrý pocit ale láskavo tu nekáž čo by sme mali robiť.. kto by chcel tie peniaze dá charite a tvoje reči na tom nič nezmenia..
podľa mňa nie každý tie peniaze nepotrebuje... sú ľudia ktorým by sa zišli, tí čo žijú od výplaty k výplate a nosia 10 ročné veci lebo keby si kúpili niečo na seba nové tak by potom nemali čo jesť... a čo tí čo nemajú robotu... aj tí by ich potrebovali... nie je každý zazobaný že môže 100 eurovky rozhadzovať... sú aj chudobnejší ľudia pre ktorých je 300 eur viac ako polovica celkových príjmov ak nie celkový príjem... je síce pekné hovoriť že to ľudia majú dať na charitu ale kto to tam dá? tí čo to potrebujú určite nie a tí čo by to tak nutne nepotrebovali tí to tam nedajú lebo sú lakomí... čo je toto za svet?!
@sheily Sheila .. sheila no no... neutoč na mňa veď som napisal svoj hlúpy názor (podla niektorých) neobuvaj sa do mňa tak prosím.. ja len že to si myslim a basta ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a k téme : to čo je za blbosť ?
takže
...
A radio počúvam len cez hodinu zvyčajne
keby ze mne dakto povedal ze "moohli ste vyhrat 300 eury ale SMOLA bejbe bo ...bla bla bla" ta ho rovno v eteri poslem do p*ci
to je