no tak už som tu zahliadla aj forum o tom prečo ženy chodia na WC a to dost casto a s kamoskami.... po tom ako som vcera zacala citat novu knihu M.E:Matkina...Miluj ma ironicky...(mimochodom parádna kniha dozvedela som saaa zeee:"...ženy chodia na zách
????co na koho co stale hram ci co tak nechapem zahod tu knihu a divaj sa okolo seba ako vskutocnosti funguje tento svet kniha keci odveci zivot je iny ako co tam precitas baby chodia preto lebo sa boja ist jedna bo co ak nejaky ozran pojde zanou??...preto aby tam odrbali druhych....preto lebo si tam pokecaju preto lebo su to baby neriestye to....ale na koho co hrame mi no ja na nikoho nic
Čo sa týka výroku o ženách a záchodoch, neviem, či je to pravda. Ja chodím na WCko sama a nie na to, aby som tam predvádzala nejaké duchovné cvičenia pre vydržanie v hraní mojej úlohy. Podľa mňa chodia ženy na záchod spolu, lebo niektoré sú nenormálne ukecané a huba sa im nezastaví ani tam
Čo sa týka výroku o mužoch, tak to je fatk. Aspoň z pohľadu ženy. Ešte sa mi nepodarilo stretnúť nejakého muža, ktorý by sa prestal v nejakej oblasti pretvarovať, keď už začal. Možno jedine, keď bol odhalený, že klame, až sa mu z huby práši, ale nikdy nie dobrovoľne
Angelofthedeath (No.15) => Tým som nemyslela, že všetci muži klamú vo všetkom, ale že keď napríklad nejaký chlap povie, že vie tancovať, tak už bude dtále tvrdiť, že vie tancovať a urobí všetko pre to, aby sa nikto nedozvedel, že to tak nie je. Niektorí sú dokonca schopní začať sa to aj učiť
Ale nemyslím, že muži klamú vo všetkom, ale v detailoch určite a nepriznajú pravdu
ja mám zvláštnu schopnosť chodiť na záchod v škole sama ( viem že niesom jediná ) nenávidím keď ma spolužiačky ťahajú aby som šla s nimi..vždy ma to tak nahnevá..ako keby nemohli ísť sami..alebo akoby ich videl cez satelit celý svet....určite sa celá škola príde pozerať ako idú na záchod...takže trapas..och bože a ešte keď mi hovoria že oni sa nesnažia na nikoho zapôsobiť..tak by im to potom malo byť jedno a mali by mať p*či...fakt nechápem tie dnešné ženy/dievčatá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
btw kazda hra raz omrzi
Chlap si vtaka otrase, ale zena potrebuje kamaratku aby s nou pootriasla a kvapky opadli
Čo sa týka výroku o ženách a záchodoch, neviem, či je to pravda. Ja chodím na WCko sama a nie na to, aby som tam predvádzala nejaké duchovné cvičenia pre vydržanie v hraní mojej úlohy. Podľa mňa chodia ženy na záchod spolu, lebo niektoré sú nenormálne ukecané a huba sa im nezastaví ani tam
Čo sa týka výroku o mužoch, tak to je fatk. Aspoň z pohľadu ženy. Ešte sa mi nepodarilo stretnúť nejakého muža, ktorý by sa prestal v nejakej oblasti pretvarovať, keď už začal. Možno jedine, keď bol odhalený, že klame, až sa mu z huby práši, ale nikdy nie dobrovoľne
Ale nemyslím, že muži klamú vo všetkom, ale v detailoch určite a nepriznajú pravdu