ano, ano viem ze toto asi nepatri do diskusie, ale kedze tomasko si neprecital moju spravu , teda skor prosbu a zaslanie hromadnej spravy(nehnevam sa, asi toho ams vane dost.. a ja vazne chcem aby sa to nejak rozbehlo, tak to davam aj sem
to co? nejak mi to rychlo sa poslalo... tu je ten link o tom » www.birdz.sk/webky/citajblog... tak kto by mal zaujem, ozvite sa mi bude sranda..dufam a prosiiim pekne ti, ktorim sa nepaci tento napad, nechajte si to pre seba
omg : preco to vzdy musim nejak dokaslat? to malo byt pisane z tohto nicku, ne zo sweet, to si nevsimajte.... takze nazory alebo pripomienky bud sem, alebo do blogu..tesim sa
wewo, ak by bola len pociatocna, tak to neva, ale ak mi mala pretrvavat, tak va okej tak si ta pisem do zoznamu, a cel by si vlastne hrat, alebo nieco ine?
wewo, neboj v devine budes mat casu dost, teda hlavne po prijimackach....nj ja viem to je az druhy polrok ale neboj, nebudeme tocit kazdy den, mozno raz za tyzden, a nebude to na cely den..kazdy ma svoje povinnost..
ta trema, ak je len pociatocna to nevadi, ak perjde tak je to ok
a nebudes si musiet vymyslat vlastne vtipne scenky, budeme mat scenar ale nebude urobenych v detailoch, budes si ho oct prisposobit..chapes obcas zmenit nejake to slovicko a tak...chapes
a zmeysel pre humor chap tak, ze ked sa pomylis tak nebudes depkovat a robit zo seba emaka =D ale proste to nejak zahras do outu..nechceme vaznu tvar teda v urcitych castiach filmu, sa bude pozadovat , ale vies jak to myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tak kto by mal zaujem, ozvite sa mi bude sranda..dufam a prosiiim pekne ti, ktorim sa nepaci tento napad, nechajte si to pre seba
ta trema, ak je len pociatocna to nevadi, ak perjde tak je to ok
a nebudes si musiet vymyslat vlastne vtipne scenky, budeme mat scenar ale nebude urobenych v detailoch, budes si ho oct prisposobit..chapes obcas zmenit nejake to slovicko a tak...chapes
a zmeysel pre humor chap tak, ze ked sa pomylis tak nebudes depkovat a robit zo seba emaka =D ale proste to nejak zahras do outu..nechceme vaznu tvar teda v urcitych castiach filmu, sa bude pozadovat , ale vies jak to myslim