mam taky problem...ak si vyzehlim vlasy tak len co vydem von hned sa mi zvlnia....neviete mi niekto poradit aky produkt by som mala pouzivat na vlasy aby mi vydrzali conajdlhsie rovne????
Mne sa vlnia len v škaredom počasí... a potom keď si ich prečešem tak sú zasa troška rovnejšie kúp si taft taký gél a perfektne sa s tým žehlí, aj to pekne vonia len nerozumiem prečo to je v kategórii emo
akurat som chela povedat to co petika.... ked raz nemas rovne vlasy tak sa mozes aj poskladat ti nepomoze ani sveteny gel ani tuzdilo vydrzi to chvliu ale rovne po cely den to nebude asi nikdy
jeeej jaky mas nick .. ma teraz napadla piesen eyes set to kill-darling .. dem si pustiť .. diki ti .. a jedine zehlicku a ked ich vyzehlis ich nedavaj do vrkoca ani nic no..
yuyu od tolkeho zehlenia uz mam rovne vlasy hehe xD
inac su seliake pakarinky xP ale nevem loreal take v ruzovom pripravky na robenie ucesov za tepla xD alebo od got2b selico xD ale napr aj v dmke balea take mlieko na zehlenie je celkom faynn xD
osobne nepouzivam priamo na zehlenie pripravky.. len samponik proti lamaniu a vypadavaniu vlasov xP kondicioner na znicene vlasy xD masku na poskodene vlasy xD a lak na objem xD xD
ja si vlasy zehlim skoro kazdy druhy den a nasla som super pripravok - vola sa chi silk infusion od firmy farouk, je to maly zazrak, vlasy mi vydrzia vyzehlene kym si ich neumyjem a navyse sa brutalne lesknu. Je to vlastne hodvab na vlasy. Maju ho v niektorych kadernictvach ale je brutalne drahy, ja som ho kupila za polovicu cez bazos.sk, skus sa tam pozriet. Iba sa rozotrie do vlasov a potom zehlis, perfektne vlasy to robi. Vyskusala som uz mrte veci anic mi tak nepomahalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
...
inac su seliake pakarinky xP ale nevem loreal take v ruzovom pripravky na robenie ucesov za tepla xD alebo od got2b selico xD ale napr aj v dmke balea take mlieko na zehlenie je celkom faynn xD
osobne nepouzivam priamo na zehlenie pripravky.. len samponik proti lamaniu a vypadavaniu vlasov xP kondicioner na znicene vlasy xD masku na poskodene vlasy xD a lak na objem xD xD