Čaute ľudia.. Tak pred 2 mi týždňami sa mi pokazila moje Rowenta, tak teraz mám konečne peniaze a chcem si ísť kúpiť novú,. Našla som v nay-i tieto tri druhy, no ja sa v nich nevyznám až tak, tieto značky vôbec nepoznám a tak by som poprosila o radu, ktor
Remingtonku určite nechcem,. tú mám teraz ako dočasné riešenie ale je to najhoršia žehlička akú som kedy videla,. takže tú nikdy,. No ja som sa pýtala len preto, lebo nie všetko čo je lacné je zlé,. keď sa mi pokazila moja žehlička, 2 spolužiačky mi radili, jedna má dokonca značku nejakú čínsku, ale žehlí jej lepšie ako predošlá a stála ju 5 €,. druhá má tiež nejakú neznámu značku a stála ju 300skk a už ju má 5 rokov :S preto som sa chcela spýtať no, ale najviac uvažujem nad tou druhou, takže Ďakujem že viacerí súhlasíte a zbytočne okolo toho nefrflete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
minule som si od kamarátky požičala takú etu, čo vyzerala ako malá atómová zbraň a akurát mi spálila vlasy..
nakoniec som si kúpila takúto, nemáte s ňou skúsenosti? neviem čo od nej môžem čakať