Ahojte baby.potrebujem poradit ohladom kupy novej zehlicky na vlasy.citala som si na nete aj nejake diskusne fora...a naj su Babyliss,Rowenta,Remington.viete pomoct?
Ja mám žehličku ETA 3332 90000, je celkom v pohode, len sa pomerne rýchlo zodrali tie keramické platničky... potom je vraj veľmi dobrá taká tá žehlička na vlasy, ktorá je na paru, tá ti ich vyrovná fakt dobre, lenže zase dosť ničí vlasy.. Z tých značiek čo si uviedla je asi najlepšia Rowenta..
neviem teraz máš toľko druhov žehličiek, záleží to aj od toho či za ňu chceš dať tisíc alebo dva a pol litra, čím drahšia tým kvalitnejšia, hlavne pozeraj aj na to ako sa ti s ňou bude žehliť, lebo máš stylové tie sú tenké a dobre sa s nimi tvarujú kučery, a potom tie klasické, digitálne, presne sleduješ teplotu, tie na paru to ešte len nedávno začalo, skvôr pozeraj na to či je ionizačná aby sa ti z nej potom neelektrizovali vlasy, ale najviac v tomto vedie značka ROWENTA
no su aj ine znacky ked som robil ja v jednom nemenovanom elektre tak tam som obsluhoval jednu pani nezapametalsom si znacku ale velmy si ju chvalila (dobre prefukovala a hned hriala ako ju zapla cize sa nemuselo dlho cakat na nahrievanie| tesla to urcite ale nebola. stala okolo 1500-2500Sk. su aj ine znacky ako philips dokonca jeden model sa da poskladat a dat do malickeho puzdierka sa mi to ratalo ked som to videl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Inak aj ja som mala vlnité vlasy, mne ich vyrovnala blond farba na vlasy
Síce som ich mala strašne suché, ale kúpila som si nejakú kúru na poškodené vlasy a teraz mám rovné a celkom zdravé vlasy
2: tak sa nesmej ...
ináč neviem nieje remigton nejaka odroda rowenty?