podľa mňa to nie je problém, však to by sa niečo podobné muselo diať aj s nafarbenými vlasmi, nie? teda...jasné, nie je to to isté, ale nejakú trvácnosť to musí mať a nemôže sa ti to zmyť jedným umytím vlasov al prežehlením. keď tak, skús na dákom jednom prameni a ak niečo ostane na žehličke, tak to proste vyčisti a tužidlo nepoužívaj...al si nežehli za ten čas vlasy
Hej budeš ju mať naozaj krásnu teší ma moja je červená bude problém dávať tú ,,farbu,, zo žehličky dole keď som sa o to pokúšala tá vrchná vrstva žehličky sa poškodila .... ale myslím že zo žehlením problém neni .,, pokiaľ sa to nebudeš pokúšať dať dole,, inač ale o 70 eurovú žehličku by som sa bála
@laurikaaa však aj som rozmýšľala nad tým, keď som to napísala, že asi to nebude celkom pravda...len potom je to dosť na hovno to už radšej šampón al farbu
@klaudiqaaa Ja si ich nejdem žehliť po lakovaní,to si kde pre boha zobrala?
Ja si chcem dať farebné tužidlo. To sa zmyje zimnou vodou,hlava sa klasicky vysuší... No a potom nastáva môj klasický problém,že sa mi vlasy pokučeravejú a potrebujem ich teda vyžehliť .. ( už mám vlasy ružové ..a suché,bez tužidla-laku ) Len ide mi o to či sa mi dodrbe žehlička... vieš ;
mne sa žehlička zafarbila, aj keď som mala nafarbené vlasy na tmavohnedo... myslím si, že tužidlo ti zíde z vlasov ľahšie, ako permanentná farba a tým pádom ti to môže aj viac zafarbiť žehličku... nemyslím si však, že by sa nejak zničila, len bude trošku fialová
ak ti mám poradiť nežehli si vlasy... len ich to ničí... a potom ti začnú aj elektrizovať budú sa ti lámať a neviem čo... poznám veľa ľudí čo majú rovné vlasy a radšej by chceli kučeravé... vážne asi každí chce to čo nemá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@teriq lenže to tužidlo sa furt zmýva,za pochodu,proste stále a riadne,je to tužidlo,nie farba
Ja si chcem dať farebné tužidlo. To sa zmyje zimnou vodou,hlava sa klasicky vysuší... No a potom nastáva môj klasický problém,že sa mi vlasy pokučeravejú a potrebujem ich teda vyžehliť .. ( už mám vlasy ružové ..a suché,bez tužidla-laku ) Len ide mi o to či sa mi dodrbe žehlička... vieš ;
@trishe