Vždy ma zaujímali všetky možné konšpiračné teórie (asi priveľa voľného času či už masívne bludy, čo sa mohli vyplodiť v mysli nejakého vyšinutého psychiatrického pacienta alebo tie čo ma donútili zamyslieť sa nad týmto svetom. Nehovorím že všetkému čo
kukal som iba o krestanstve a sice tam boli zaujmave veci, bolo tam iba to co ja uz davno viem a to je, ze krestanstvoje je obycajna sekta, ktora len taha peniaze od nas.
Tretiu časť som videl a ked došlo na čipy bol som pol na pol zhrozený a prekvapený...zhrozený z toho že sa niečo také može stať a prekvapený z toho že niekto tam dal podobnú teoriu, niežeby bola nepravdivá ale je to hodne sience fiction ale ktovie...
no ale o tom nábožemnstve som včera kukol a zdá sa mi to dosť reálne...další polrok preštudujem materiály k tomu aby som vedel čo si mám o tom myslieť....a navyše, 25. december je za dverami, jedinečná šanca overiť si to len aby bola pekná ovbloha-...
No tak prave teraz som to dopozerala. Je tomu pat minut a myslim, ze ma velmi ohromili tie teorie prva cast, o krestanstve ale aj inych cirkevnych instituciach myslim zabodovala. Normalne som sa pri tom smiala. Rovnaky nazor na to mam aj ja, len som ho nevedela tak vysvetlit Co sa tyka 11. septembra. Myslim, ze uz bolo vela polemizovania a kazdy z nas aspon kuskom seba musi uznat ze cela ta zalezitost je dost divna. Ale to som vedela uz pred tymto filmom
Kazdopadne ODPORUCAM vsetkym nabozenskym fanatikom(ale bacha ak mate slabe srdce!)...
Konečne niečo normálne, súhlasim ale aj s tym zeneni to treba brat az tak doslovne..teraz nekukaj na telku alebo tak......aj tak niesme v Amerike...ale verim to ze tam suludia prepnuti.....vyrastaju v inom svete ako my tu na Sk.....ale suhlasim s filmom...je topecka..odpoprucam kazdemu wsetko si ceklnite...vsetky casti aj druhy dokument
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Kazdopadne ODPORUCAM vsetkym nabozenskym fanatikom(ale bacha ak mate slabe srdce!)...