nie, nevidel.. ale pocul som a cital som a studoval som mnoho konspiracnych teorii...
cloveka to tam zamotava, a niektore informacie su "trosku" prikreslene.. a potom ma clovek z toho pocit taky aky ma.. nechaj si to chvilku vychladnut v hlave a never vsetkemu co tam bolo
co s tym mate toto je uz taka komercnejsia verzia a uz su tam niektore bludy prve verzie takych filmov su zaujimave ale k tym sa uz teraz ani dostat neda
Zeitgeist by si mal pozrieť každý, si myslím... Ale tí ľudia, čo ho vytvorili, mi pripadajú, akoby sa cez film snažili vštekých zmanipulovať, pritiahnuť na ich stranu
ja som to videla..podla mna to je pecka..ako mne to nijako extra nezmenilo nazor..v podstate som na krestanstvo malo rovnaky nazor..len som akurat dozvedela tie fakty..ale jj odporucam festy..
@14 - neda mi - skus si najprv overit to, co chces nazvat faktami, mozes sa vyhnut mnohym neprijemnostiam lebo takto mozem povedat, ze di Caprio zomrel pri stroskotani Titanicu, bolo to predsa vo filme, nie? a v podstate je nedolezite, ci je to fantazmagoricka romanca alebo polopravivy pseudodokument
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nie, nevidel.. ale pocul som a cital som a studoval som mnoho konspiracnych teorii...
cloveka to tam zamotava, a niektore informacie su "trosku" prikreslene.. a potom ma clovek z toho pocit taky aky ma.. nechaj si to chvilku vychladnut v hlave a never vsetkemu co tam bolo
Hej, toto uz tu bolo minimalne 4x.. Tak sa skus pohrabat v starsich diskusiach