zdravý , zdraví neni to jedno? nie sme v škole..čo som strasne stasty..uživajme života pokial mošeme..a ne tu trapme sa slovenčinou ale fakt ludia...
____ MYLIT SA JE LUDSKE !!! _____
ale čo bojiš, ked tu budeš dlhšie čakajú ťa aj horšie "utoky" a ataky na tvoju osobu, takže mi ťa len vyškolujeme aby si to mal ľahšie :d (tym nechcem povedať, že je to tu nebezpečne )
ja tu namiesto zelanie a prianie citam ze ZEHLENIE A PRANIE No dobre ak by som si mala nieco priat bolo by to stastie pre vsetkych - to zahrna zdravie, bohatstvo, mudrost
A @wewo s nominativom prularu mam problem aj ja, ale nechapem ako je to mozne ked vacsinou mam z diktatu 1 alebo 2
Moje prianie bude čudné ,ale neva potrebujem splatiť pôžičku banke za okná čo som bral a následne zobrat ďalšiu na opravu strechy a to musím ostat v téj robote v ktoréj som teraz aby som mal stabilný príjem.
sak pokial wem tak wsetci zdraví maa byt makke i...sak je to N pl. vzor pekný a tam je vzdy i....
noo a takze moje prianie je :aby som sla na vysku..a ptm aby som si zalozila dobru rodinu...male zdrave deti...a aby som mala dobru pracu..ktora ma bude bavit.... aaa to nie je vsetko...ale nechce sa mi to tu vypisovat
ak by som mala myslieť aj na ostatných tak to, aby boli všetci zdraví...no a mohol by to byť aj svetový mier, koniec terorizmu, rasizmu atď... ale ak mákm byť sebecká tak mojim prianím by bolo, dostať sa do USA o pár rokov a zostať tam bývať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
____ MYLIT SA JE LUDSKE !!! _____
A @wewo s nominativom prularu mam problem aj ja, ale nechapem ako je to mozne ked vacsinou mam z diktatu 1 alebo 2
a s nou potom splnim nekonecne vela priani,
a ak nehmotné,tak tých je dosť..
noo a takze moje prianie je :aby som sla na vysku..a ptm aby som si zalozila dobru rodinu...male zdrave deti...a aby som mala dobru pracu..ktora ma bude bavit.... aaa to nie je vsetko...ale nechce sa mi to tu vypisovat