woojte.....do cogho chyba uz len 4 dni....7 hodin a 14 minut???......lebo aj ja sa tesim na 17.11....hm....mno ale ja budem wtedy na koncerthe w Cardiffe....James Marsters....nesuwisi tho z tyyym??????
ax jaj ... to pisanie mi staci ... a co takto pozriet to v zozname diskusii v teme BIRDZ a jeho svet, kde to je pisane???????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????
podmienka hladania ci uz tema existuje sa vztahuje aj na EMO!
a co takto pozriet to v zozname diskusii v teme BIRDZ a jeho svet .....
boze ludia ste s tym uz trapny ne kazdy je taky buzerant ze si pozera vsetko predtym co bolo pisane to by sme tu boli do vianoc a ked vam to leze na nervy neodpovedajte jednoducho
A ja som si naivne myslela, že sú tu celkom rozumní ľudia, ktorí určite nebudú zakladať takéto trápne diskusie, keď už pre nič iné, tak aspoň preto, že sám Tomáš (alebo kto) predpokladá, že budú... Ale ma začína fakt dosť iritovať ten nápis, už je to fakt vrchol trápnosti.
už je to ok, za 3 dni sú tu tri takéto prijebané diskusie...Hlavne že Birdz ma nula kalorii,ale zato každý deň viac jeblých otázok...čo to jeeee??? no čooo to jeee??
Emdi napr. nijako a rovno im ju oznámiť, až to už bude skutočnosťou. Myslím, že je to úplna zbytočnosť dopredu oznamovať, ak sa to dá vôbec považovať za oznam. Aj tak to bude zase nejaká hlúposť, o kt. si nanajvýš pomyslím: to pre takéto nič zase toľko hluku? Ak si vôbec niečo pomyslím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
??????????????????????????????????????????????
podmienka hladania ci uz tema existuje sa vztahuje aj na EMO!
boze ludia ste s tym uz trapny ne kazdy je taky buzerant ze si pozera vsetko predtym co bolo pisane to by sme tu boli do vianoc a ked vam to leze na nervy neodpovedajte jednoducho