1. no mňa prekvapí, keď (a dajmetomu aj ja) prijímem veci s pokojom, čo by za iných okolností iné ženy riešili vrieskaním, krikom a plačom... ja si ticho poplačem miesto scén
3. Mne na ženách vadí neschopnosť pochopiť mužov... (občas seba samu musím krotiť) +z maličkostí sa stane prúser jak prasa... a nedôverčivosť...
1-Inteligencia, to ze je osobnost,ze nieje tuctova sliepka
2-Oči, vyhodou je mierne sneda pokozka ...nepacia sa mi blede baby s moc bielou pokozkou. Dolezite su aj vlasy a postava...ale v prvom rade su tie oci-musia ma zaujat
3. Ked je namyslena, ked sa sprava hlupo(naprikald ked fajci,pije,nadava...), ked nieje prirodzena(ci uz po charakterovej alebo fyzickej stranke-napr moc vela makeupu, vela umelin atd...), ked je pokrytecka.
1. mam velmi rada take pozitivne typy, take slniecka. proste vesele osoby, ktore sa nemaju problem zabavit aj na sebe. ale na druhej strane, ak to vizaduje vaznost situacie, tak im to dojde, vedia pomoct, poradit, chovat sa "normalne"
2. oci a vlasy. oci na oboch pohlaviach ako prve. podla mna o osobe povedia najviac.
3. neznasam pipinkovske namyslene typy, mam chut ich chytit za vlasy a trieskat o stenu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2.ako prvé si všímam vlasy a oči
3.neznášam namyslené a povrchné ženy
ženy,ktoré sa na nič
nehrajú
2.ako prvé si všímam vlasy
a oči
3. keď fajčia, keď sú namyslené, keď sa správajú ako k...y , keď sú vulgárne.
3. Mne na ženách vadí neschopnosť pochopiť mužov... (občas seba samu musím krotiť) +z maličkostí sa stane prúser jak prasa... a nedôverčivosť...
postava,zuby,manikura
2.Chodidlá si všímam ako prvé (Mara máš väčšie nohy jak ja?), až neskôr oči.
3.Negatívne správanie dokonalo stvárňuje spolužiačka.
2. Som nudná - vlasy, oči. A to, či sa vie usmievať.
3. Bitching. A nikto ma nemá rád komplex.
2.oči.
3.žiarlivosť ktorá hraničí s chorobou. namyslenosť.
"Zeny, ktore sa na nic nehraju" - dalsie svetoborne klamstvo
strasne forum toto
2. Tvár
3. Afekty, vulgárnosť, tona make-upu
2. prsia (malinke), tvar, postava
3. absencia vseobecneho prehladu, ziarlivost, dvojity meter, prehnana dobrosrdecnost k okoliu
2. vlasy, zadok a pery
3. namyslené pipky ozaj nemusím
2. celkovo tvar, tie snehulienkove typy
3. a nepacia sa mi tie ,ktore sa za kazdu cenu chcu kamaratit s kazdym a strasne vela hovoria a pretvaruju sa
2. vlasy, tvar, nohy, jak kedy
3. ked majú vela make-upu, ked fajčia,
2-Oči, vyhodou je mierne sneda pokozka ...nepacia sa mi blede baby s moc bielou pokozkou. Dolezite su aj vlasy a postava...ale v prvom rade su tie oci-musia ma zaujat
3. Ked je namyslena, ked sa sprava hlupo(naprikald ked fajci,pije,nadava...), ked nieje prirodzena(ci uz po charakterovej alebo fyzickej stranke-napr moc vela makeupu, vela umelin atd...), ked je pokrytecka.
2. oci a vlasy. oci na oboch pohlaviach ako prve. podla mna o osobe povedia najviac.
3. neznasam pipinkovske namyslene typy, mam chut ich chytit za vlasy a trieskat o stenu