Neviem, cim to je, ale hlavne teraz v letnom obdobi, ked su zenske labky poodhalene, tak sa neviem na ne vynadivat ake su krasne sexy (samozrejme, nie vsetky)...aky mate na to nazor??? pacia sa mi hlavne bose nozicky, alebo v zabkach
je akýsi druh úchylky ktorý vládne na celom svete, aj keď sa to možno nezdá. Mnoho ľudí si myslí, že sú blázni, kým nenájdu na internete kopec stránok s touto tematikou. Preto sa nebojte- blázni nieste. Ženské nohy sa páčia mnohým, a to či už na pohľad, alebo keď ich ovoniavajú, bozkajú či olizujú a podobne.
Mňa chodidlá akosi extra nevzrušujú, za to mám strašnú slabosť na vyššie partie nôh a celé nohy, stehienka atd. mňam
Jasné ženské chodidlá sú podla mňa najužasnejšia a najfascinujucejšia partia ženského tela. Teda ked sa o ne žieňa stará, tak bývaju zospodu užasne jemnučké a aj ladnosť ich tvaru mnohých velmi láka divať sa na ne, či dotýkať alebo aj iné priam sexualne praktiky s nimi stvárať. Ano toto je footfetish. Ale tak čo som už čital mnoho prieskumov, tak footfetish ja sice sexualna uchylka ale uplne neškodná a zväčša aj velmi nežná. Čiže ak sa vám ženské pacičky páčia a mate nejaké k dispozicií, tak si ich užívajte kým ste mladí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak tvoju zalubu nejako zvlast nezdielam
je akýsi druh úchylky ktorý vládne na celom svete, aj keď sa to možno nezdá. Mnoho ľudí si myslí, že sú blázni, kým nenájdu na internete kopec stránok s touto tematikou. Preto sa nebojte- blázni nieste. Ženské nohy sa páčia mnohým, a to či už na pohľad, alebo keď ich ovoniavajú, bozkajú či olizujú a podobne.
Mňa chodidlá akosi extra nevzrušujú, za to mám strašnú slabosť na vyššie partie nôh a celé nohy, stehienka atd. mňam
Ale ešte radšej ako ja ich má Hannibal Lektor
a aj tak je to každého vec, keď sa mu to páči, tak nech
Moje ploché nožičky by sa ti určite nepáčili