Ale ako nie na opatku ze ihlicky, dufam ze si nemyslela iba take lebo ja mam skoro vsetky aspon na malickom opatku, a na hrubom najlepsie, nech sa v tom pohodlno chodi
Asi tak 10 párov, možno aj 15, ale nosím max 3 aj to len napr na spoločenskú udalosť, jedny ťahám so sebou vždy na dovolenku a jedny občas do mesta a dosť...
dvoje ...jedny cierne, co mi maminka kupila este na vencek a mala som ich na vsetkych akcoskach po tom ...vratane stuhy a su to najpohodlnejsie topanky na podpatku! a druhe som si az po 5 rokoch zaobstarala a aj to len kvôli tomu, ze som sla na svadbu a cierne sa nehodili k satam ..tie druhe su pudrovo ruzovo a tiez mega pohodlne, vydrzala som na tom 10cm podpatku tancovat do 10tej v noci..
väčšinu nosím
vlastne som rátala len tie, čo nosím
a možno som dačo zabudla, ja už neviem
(ale najčastejšie aj tak nosím jedny lodičky stále dokola a potom tak aj vyzerajú
ale sú tak pohodlné, že aj do lesa sa v nich dá
jedny cierne sandalky ihlickove, ktore som mala asi dva-trikrat, su zlo jedny cierne lodicky, ktore tiez nosim len prilezitostne, vyzeraju prilis slavnostne a potom cizmy, jesenne topanky a sandale letne. snad som nezabudla na nic
Neratam to ale takych 10 parov by sa naslo (hoci ich nosim malokedy)... to je tak, mam zlu naladu, vleziem do obchodneho domu, kupim si stekle, obujem raz, potom mam tyzden bolave paty a otlaky a topanky skoncia naspodku skrine
jedny letné, tie nosím normálne, lebo ten opätok nie je tak vysoký a sú pekné a dá sa v nich chodiť a potom dvoje také, čo mám len keď musím (tento rok som ich mala až na stužkovej a plese..) neznášam topánky na opätkoch ._.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
plus jedny zimne, cize 5...tie najcastejsie
Mne je vtipne ked niekto vlastni 15 parov na opatkoch lebo ja aj keby som do toho zaratala vsetky papuce tak 15 parov topanok asi nemam
vlastne som rátala len tie, čo nosím
a možno som dačo zabudla, ja už neviem
(ale najčastejšie aj tak nosím jedny lodičky stále dokola a potom tak aj vyzerajú
ale sú tak pohodlné, že aj do lesa sa v nich dá