Všetci asi vieme, že väčšina žien, keď nemá svoj deň, resp. má svoje dni (alebo niektoré len ráno), býva podráždená a nie veľmi príjemná. Často bývajú nepríjemné aj na svojich priateľov (frajerov). Chalani, čo robíte, keď má vaša priateľka nie najlepšiu n
môj miláčik je "vždy dobrý", sem tam síce troščička naserkaný, to vtedy keď mu nedám prašule na darček pre mňa, ale ináč v pohode, dá sa to vydržať.............filip
ak by vám páni nevadilo že aj ja zo svojho pohľadu niečo poviem, tak u mňa platí že ignorácia je ešte horšia než čokoľvek iné.. vtedy sa cítim že chlap si vôbec nevšimol že mi niečo je alebo proste že kašle na to, že ho nezaujímam a to ma vytočí ešte viac a dám mu to vypapať dlhšie a horšie..
ale zase na druhej strane keď sa snaží byť empatický a strašne sa na všetko vypytovať že čo mi je a ako to ideme riešiť a že nech už mu niečo poviem a vysvetlím že čo sa správam hentak tak ma to naštve ešte viac, že no prečo asi, že prečo mu to nedojde..
takže, milí páni, vôbec sa týmto netrápte, ak je viac žien ako ja, že proste keď už som raz naštvaná, tak potrebujem vybuchnúť a pohádať sa a nič iné mi nepomôže, tak je zbytočné nad tým uvažovať, lebo v takej chvíli čokoľvek spravíte, bude to zbytočné ale asi existujú aj iné druhy žien, tešte sa
v USA už maju agentúru fackovacích manželov - maskotov, ženská zavolá on príde, ona ho vyfacká koľko sa jej ráči..........nakoniec si za službu zaplatí....a je spokojná...
maju to dobre, muži môžu nasierať svoje polovičky koľko chcú a tých dní ženy môžu mať tiež koľko chcú..stačí mať len tučné konto...
musis nechat zensku, nech sa vynervuje sama, ona potom pride za tebou hlavne jej neprotirec a nehovor veci, ktore nechce pocut! bud mily, samozrejme, papanie jej urob a daj jej vediet, ze ju milujes (aj ked ma kramy)
Ja som na tom tiež tak neignoruj- lebo ignoruješ, nevypytuj sa - má ti dojsť... Ale mne vždy pomôže to ža ma začne rozosmievať začne si zo mňa robiť srandu a po chvíli môjho odmietania a jeho dobiedzania sa ukludním a je mi fajn
Ignorovať!! Jedine ignorovať! Vychladnem a zas je všetko v poriadku. Snaha riešiť niečo pripadne práve vtedy najväčšie blbosti. Najlepšie je, nechať ma tak. Mne najviac pomáha, keď upratujem. Vtedy uplne vypnem a potom mám ešte dobrý pocit, že som niečo dobré urobila. Najlepšie čo môže chlap vtedy urobiť je vybehnúť do obchodu alebo sa zahrabať do svojich vecí. Mňa to prejde a bude všetko fajn.
Občas ale je dobré sa aj s niekým porozprávať. To tiež pomôže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale zase na druhej strane keď sa snaží byť empatický a strašne sa na všetko vypytovať že čo mi je a ako to ideme riešiť a že nech už mu niečo poviem a vysvetlím že čo sa správam hentak tak ma to naštve ešte viac, že no prečo asi, že prečo mu to nedojde..
takže, milí páni, vôbec sa týmto netrápte, ak je viac žien ako ja, že proste keď už som raz naštvaná, tak potrebujem vybuchnúť a pohádať sa a nič iné mi nepomôže, tak je zbytočné nad tým uvažovať, lebo v takej chvíli čokoľvek spravíte, bude to zbytočné ale asi existujú aj iné druhy žien, tešte sa
maju to dobre, muži môžu nasierať svoje polovičky koľko chcú a tých dní ženy môžu mať tiež koľko chcú..stačí mať len tučné konto...
filip
Občas ale je dobré sa aj s niekým porozprávať. To tiež pomôže.