keby sme my zeny isli ratat to co vsetko chlapi nevedia... alebo co im trva kraaatko... chlapci to ze zeny vam nedvihaju mobil lebo sa im nelubite alebo ich otravujete cely den, neznamena ze nevedia telefonovat alebo odpovedat na hovor... by si sa cudoval ako rychlo dokaze zena dvihnut telefon ked jej vola nejaky krasavec... a toto je moje posledne slovo co sa tyka tejto hlupej debaty chlapcov ktorich nasrala nejaka baba...
Ale ja osobne mam skusenosti asi s 50%, ze ked nahodou ta dotycna nema mobil v ruke, tak sa nacakas, kym to zdvihne...co to asi sposobuje?...bordel v kabelke?...a inak, moja mama sporadicky nedviha ziadnemu cloveku, co jej vola, takze to nie je "personal"
no ja to tak mavam, ze ked mi obcas vola nejaky chalan, nezdvihnem bud preto, lebo obchenduje okolo moj otravny a zvedavy brother DD,,abo preto, lebo nemam momentalne naladu kecat s niekym..ja nerada telefonujem tak vo vseobecnosti..potom sa mi poti ucho a je to neprijemne teplo DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a to sa mame zblaznit, ze nam zvoni telefon?ved pohodicka, teraz nezdvihnem a ked niekto nieco chce, tak zavola este raz, nebudem sa snad stresovat...ale ked nahodou cakame, ze nam niekto zavola, tak sa ani ocami od toho telefonu nepohneme...
heh,toto je vecny problem mojej kamosky,ona da chalanovy cislo a ked jej potom vola tak beha okolo mna s mobilom ze aby som to dvihla a povedala ze ona tu prave nie je....zlozite...ale ja zasa dviham telefony,lenze mi to trva dost dlho a stale cumim na to cislo,az kym neprestane zvonit,ale to sa stava malokedy
ja to mam podobne s tym bratom,bud okolo mna pobehuje a jeho zvykom je mi ten telefon dvinut a s doytcnym sa vykecavat aj ked ho nepozna.minule zasa tele´fonoval s mojho mobilu chalanom co nasiel v telefonnom zozname...ale to zasa odbocujem od temy,takze bud nedviham lebo tam je pri mne bracho ,alebo druhy bracho.a ked vola kamoska a nemam naladu tak jej radsje napisem sms,lebo ona vzdy zavola o osmej a skoncime za hodinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Nemame radi kecanie do telefonu ale ekd vola kamoska tak enni problem dvihnut ale nezname cisla a mena chalanou na DISPLEY..to je uz na dlhe uvazenie