Samozrejme aj ja si hľadám babu, ktorá mi nahradí, čo si sám neviem zabezpečiť. Neviem určiť v čom sú rovnaké ženy, možno keby som bol na nejakú nasraný, tak by som ti dal zoznam, ale inak je to u každej skupiny žien iné.
Žena - má nápad, muž - vďaka svojej praktickosti ho vie zrealizovať.
Žena - emócie, muž - rozum.
Žena - logicky argumentujúca pri hádkach a kričí, muž - síce nekričí, ale nelogický.
Žena - často neviem oddeliť sex od vzťahu, muž - dokáže plnohodnotne ľúbiť inú ženu a druhú klátiť.
Žena - viac zameraná na budúcnosť, muž - viac zameraný na prítomnosť.
To je ale samozrejme môj pohľad na situáciu a je aj dosť čerpaný z môjho vzťahu, ktorý si analyzujem
líšia sa v tom, že keď žene vrámci chatovania napíšem 10 otázok, tak odpovie na všetky. muž len na tú poslednú
ale vážne, s týmto som sa stretla už veľakrát a lezie mi to na nervy... lebo musím písať po jednej otázke a čakať kým odpovie, aby som sa mohla opýtať druhú... česť výnimkám
myslím že tento slovný zvrat pochádza práve z predpokladu našej anatomickej odlišnosti ktorá sa odráža aj do psychických zložiek, čo napríklad má za následok muž - dominancia, sila, racionalita - jednoducho veci a nástroje ktoré sú evolučne dôležité pre prežitie a zachovanie potomstva a ochrany ... žena - emotívnosť (výchova a správny emocionálny protipól pri výchove a pocitu spolupatričnosti k rodine), ochrana potomkov, ...
myslím si že najväčší rozdiel medzi mužom a ženou je v racionálnosti a emotívnosti ... že väčšina sa z toho už iba odvíja ... že žena je protipól mužovi pretože sa akoby znovu-vracia k prapočiatku domovu ,,matka-rodina,, (jeho sila sa spája s emocionalitou) ... ženám sa znovunavracia k emocionalite pocit bezpečia a sily ...
čiže v takomto surovnom evolučnom merítku by som vedel uznať vetu že žena je protipól muža a doplňaju sa spolu ... ale dnešny svet je už iny, psoločnosť funguje už inak a tieto staré zvyky sú potrebné už iba minimálne ... myslím že dnes je dôležité aby sa partneri dopĺňali skôr na základe svojich individuálnych potrieb ... a tam už ( z ukážky dneška ) nezáleží veľmi či je to muž alebo žena ...
@vitocorleone ale nejde o vypočúvanie skôr o pracovné záležitosti a vtedy ozaj potrebujem aby mi ten človek odpovedal. ale niekedy aj kamaráti to robia, že odignoruju polovičku textu čo som napísala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Žena - emócie, muž - rozum.
Žena - logicky argumentujúca pri hádkach a kričí, muž - síce nekričí, ale nelogický.
Žena - často neviem oddeliť sex od vzťahu, muž - dokáže plnohodnotne ľúbiť inú ženu a druhú klátiť.
Žena - viac zameraná na budúcnosť, muž - viac zameraný na prítomnosť.
To je ale samozrejme môj pohľad na situáciu a je aj dosť čerpaný z môjho vzťahu, ktorý si analyzujem
ale vážne, s týmto som sa stretla už veľakrát a lezie mi to na nervy... lebo musím písať po jednej otázke a čakať kým odpovie, aby som sa mohla opýtať druhú... česť výnimkám
myslím si že najväčší rozdiel medzi mužom a ženou je v racionálnosti a emotívnosti ... že väčšina sa z toho už iba odvíja ... že žena je protipól mužovi pretože sa akoby znovu-vracia k prapočiatku domovu ,,matka-rodina,, (jeho sila sa spája s emocionalitou) ... ženám sa znovunavracia k emocionalite pocit bezpečia a sily ...
čiže v takomto surovnom evolučnom merítku by som vedel uznať vetu že žena je protipól muža a doplňaju sa spolu ... ale dnešny svet je už iny, psoločnosť funguje už inak a tieto staré zvyky sú potrebné už iba minimálne ... myslím že dnes je dôležité aby sa partneri dopĺňali skôr na základe svojich individuálnych potrieb ... a tam už ( z ukážky dneška ) nezáleží veľmi či je to muž alebo žena ...