inak aj moj brat to raz urobil v supermarkete zbadal nejake dievca a sledoval ju az domov kde byva (dost psycho, ale bezne take veci fakt nerobi) proste si myslel ze to je jeho vyvolena a laska na prvy pohlad a bla bla.. no teda zistil kde byva napisal jej list ze sa do nej zadival aj s kontaktom a nikdy sa mu neozvala.
už som posielal ale bolo to na obyčajnom linajkovom papier s nie moc dobrým písmom, keďže som to písal celkom rýchlo, takže neviem či to bolo moc vhodné ale my sme si aj s najlepším kamošom zvykli posielať listy, asi sme chorí my, ale príde mi divné, že sa to už nerobí dosť dobré gesto a človek tam píše docela relevantné veci ,namiesto FB napríklad.
"Vážená p. XY,
píšeme Vám, aby sme Vám oznámili dátum dedického konania, ktoré sa bude konať dňa XX.YY.ZZZZ v Bratislave.
Vaša prítomnosť je potrebná, nakoľko ste zahrnutá v záveti Vášho priateľa."
dostala som a bolo to najviac top!
jeden som dostala aj spolu s prekvápkom. síce tam moc nieje napísané ale bolo to superko.
a ešte jeden som dostala. ten síce nebol poslaný poštou a dal mi ho frájko do ruky ale prečítať som si ho mohla až doma. a je to to najnaj, čo som kedy čítala a je to kráásnučQé. a nosím ten list stále pri sebe a čítam si ho, keď som smutná a nemôžem byť s frájkom.
@greyness tak presne takým štýlom idem aj ja aby si vedela ... dám tiež do ruky.
Slečna odchádza na vyše 10 dní a môj list otvorí až keď bude cca hodinku a pol od Bratislavy
Aj podľa mňa to je pre babu mrte vec takéto prekvápko...
@greyness no.. hmmm. ja som sa chcel kresbičkám vyhnúť. dôležtosť som kládol skôr gramatike, čitateľnosti a obsahu ale no dobre... možno to z obáločky ešte vytiahnem a dočančám minimálne ... menej je niekedy viac
@greyness a aby to malo nádych minulosti... písal som to na papier starý viac než 45 rokov a túto info mám napísanú pekne v P.S-ke s dodatkom- Zapácha starinou no povedz... romantika úplná
@stevo ja mám na obyč papieri, ktorý mal vtedy práve po ruke je jedno na čom/akým perom/ostatné kokotiny. dôležité je, čo je v ňom a hlavne nech sú tie slová úprimné :-S
@greyness bože joj. a jak úprimné... celú noc som to písal a mne je jasné čo je podstatné, neboj zas ako... tupiak niesom len rozmýšľam, či jej tam dať ako prekvápko fakt silnú vec, čo má pre mňa úplne že najväčšiu hodnotu aktuálne na svete (a ona vie čo má pre mňa naj hodnotu), alebo to nechat tak a tú vec jej dať keď budeme spolu potom neskôr... čo myslíš?
@stevo koľko ste spolu?
ale aj tak akože sorry. minule ťa vytáčala, že je stručná a neviem čo a dnes jej chceš dať niečo, čo má pre teba obrovskú hodnotu. ja by som skôr s tým počkala :letim:
@greyness nevytáčala... len som nevedel že čo sa dejééé ale uz sme si to vysvetlili a šecko je naporádku dôvody pochopitelne a racionalne mi veľmi chýbala tak som trošku besnil viš jak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ak od niekoho, ku komu by som zdielala kladne pocity, tak urcite potesilo. a to ma potesi viac-menej hocico, co znazornuje, ze na mna myslel
(teda ale iba od priateľa, ostatné by nepotešili veru)
a mne to príde celkovo veľmi milé. písačky takéto : )
len skoda, ze taketo pokusy koncia vacsinou trapne
ked uz niekto moze pisat list, tak moze rovno pouzivat toto
..iba cakam kedy si to tu precita a bude brblat zas. ach.
prosim
takže už sa znovu bavíte ?
Radsej jej basnicku napisem
+ zalezi od koho, a co sa v tom liste pise
"Vážená p. XY,
píšeme Vám, aby sme Vám oznámili dátum dedického konania, ktoré sa bude konať dňa XX.YY.ZZZZ v Bratislave.
Vaša prítomnosť je potrebná, nakoľko ste zahrnutá v záveti Vášho priateľa."
Takéto by sa ženám páčilo... to je jasné
jeden som dostala aj spolu s prekvápkom. síce tam moc nieje napísané ale bolo to superko.
a ešte jeden som dostala. ten síce nebol poslaný poštou a dal mi ho frájko do ruky ale prečítať som si ho mohla až doma. a je to to najnaj, čo som kedy čítala a je to kráásnučQé. a nosím ten list stále pri sebe a čítam si ho, keď som smutná a nemôžem byť s frájkom.
Slečna odchádza na vyše 10 dní a môj list otvorí až keď bude cca hodinku a pol od Bratislavy
Aj podľa mňa to je pre babu mrte vec takéto prekvápko...
ale určo sa bude páčiť!
ale aj tak akože sorry. minule ťa vytáčala, že je stručná a neviem čo a dnes jej chceš dať niečo, čo má pre teba obrovskú hodnotu. ja by som skôr s tým počkala :letim:
...na moju obranu som skor myslela na nemajetne veci
"mas dobry zadok, neskusime analny sex?"
a uz mi neodpisala :/ zeny nemaju zmysel pre romantiku radsej maju ked ich chlap posiela dopice maju to trosku domotane v tych hlavickach
ale mna velmi potesil list od @laurikaaa a doteraz ma ta spomienka hreje pri srdci