a priznám sa, že aj Sims... ....á ešte American McGee´s Alice, Jazz Jackrabbit, Lineage II., Stronghold Crusader............ a ták.... ale to neznamená, že ich aj viem nejak perfektne hrať!
Csko zas D a hravala som to wolf 3 cicotoje fest mato bavilo az sami otom snivalo.. aletoked som bola mensia a este princ of persia DD totiez ked som bola mensia ale to Csko ma zas dako zacalo bavit..
ja som vždy mala najradšej také, kde človek niečo buduje a/alebo sa o niečo stará, ako Sims, Tycoonovky (ale Roller Coaster Tycoon vedie), Pharao, Children of the Nile alebo Age of Empires (aj keď tam som najradšej len všetko vyvraždila . na nete som sa chvíľu hrala Travian, ale to vyžaduje, aby človek nemal voľný čas
@obnoxious ty si mal fakt nervy na to prechadzat to na nightmare? (alebo ako sa volala ta najtazsia neviem) tak to poklona. tri ulozenia na celu hru je sialenstvo doslova.
ako mladsia wolf, doom , neskor sims, heroes might -n- magic (od dvojky po patku, najradsej mam 3) , aj ja mam rada budovat v hrach, rada som hravala hospital este niekedy tomb rider .. a potterovky pripadne zumu a taak
NFS Underground 2, Legacy of Kain Soul Reaver, Might and Magic6,7, kedysi Unreal a Final Fantasy. Prešla som Pottera 1,2,3 na PS2. Teraz už nemám čas na hry ( ale keby som hrala, tieto veci drtím o život! Dnes už len NFS na playku.. Strašne rada by som zahrala ešte Legacy of Kain... to bola pre mňa skvelá hra... O niečo menej ma zaujala Tomb Rider 5, ale tiež celkom fajn. Naj hra pre mňa ostane ale Polda 4.
+ zabudla som najnovšie sa snažím prísť na chuť hre Pán prsteňov 3 na PS2... zatim nič moc, príliš zdĺhavý príbeh.. samá mlátička, žiadna oddychová RPG... som sklamaná
@aenrel už som mal všetko úplne vylepšené takže s necromorfami nebol problém- o hubu bola skor tá časť kde sa isaac nechá vystreliť tou chujovinou a treba sa uhýbať kusom stanice.
alebo! ešte Aladin, Hercules, Bumpy.. už som z toho dlho nič nehrala hmm.. aleboo.. Vláčik @andygirl pamatas ako sme to hravali v skole? aa eštee.. Prehistoric ci ako sa to volalo.. a tak
@aenrel deti tá banda vyjebaná, s nimi bola veru sranda v tej školke. ak máš rada krutosť a brutalitu vyskúšaj aj manhunt 2. akože grafika nič moc ale tie popravy sú úžasné.
@obnoxious akurat zerem polievku nie v tom sa zas az tak nevyzivam, skor vyhladavam tmave zakutia z ktorych na mna nieco vyskoci a strach z toho co nevidim preto bol DS fajn. a to nasilie a brutalita sa dala zniest kedze tie tvory sa nepodobali na ludi.
@aenrel na codemned som dosť dlho fičal kôli originalite- ako zbraň môžeš použiť prakticky čokoľvek- moja špecialita boli dvere zo skrinky a ľakavých momentov je tam dosť
@mayben Možno to znelo namyslene, ale mám divnú pamäť .. Takéto veci si pamätám, aj iné "zbytočnosti" ale to čo by som mal, (napr. čo mám urobiť a tak) tak to nie .
@ciernaruzicka jasne že pamätám na tie rady pred PC a šťastie na srdci keď sme na tabuľu mohli napísať: Sme v PC miestnosti a ešte ty si mala doma jednu super hru ktorú som vždy chcela takú s chrobákmi mimo tie detské časy som ešte hrala s @bunnyboy Vietcong
oooo moj boze rpg som zabulla aj nfs!!!!! a ked sme pri tych sportoch mam rada fifu, aj ked radsej sa iba pozeram ako to dakot hraje lebo to je asi jedina hra ktoru neviem pochopit a hrat
Odporúčam ti skvelú internetovú hru, ktorá ma veľmi chytila. Vedieš tu svoj vlastný tím a hráš s ním proti reálnym hráčom z celého sveta. Pridaj sa tiež, neoľutuješ!
z Need for Speed su dobre len niektore casti, casto som hraval Underground 2, Most Wanted , Carbon , Shift (ten mal dobre zvuky motora), Hot Pursuit 2010(zvatsa drift v free mode)
-Doomovky
A dost ma bavila z FB hra Countrylife . Dobra strategia. Davnejsie som na MSDOSe hraval stareho Transport tycoon deluxe (najviatsia haluz bola ked som sa dostal na nete k cheat modu)
-Dost dobra je Warcraft 3 , CC Red Alert 1,2,3
-Teraz pojdem skusit Halo 2
-3D Shooters/FPS boli dost onicom , nedali sa tam robit moznosti ako u strategii...
ja som hrávala GTA san andreas the sims 2 NFS-Underground...a ešte som hrávala Harryho Pottera- 1,2,3, ...4som mala a nechápala som jej lebo som ju mala skôr ako som videla film a bola po anglicky...a ďalšie som ani nemala...aj tak som prestala chápať celému filmu HP takže hre by som asi tiež nepochopila...a vo všeobecnosti ma bavia hry ako sims...alebo GTA-SA...kde si sama oblečiem postavičku, ovládam ju a robím čo chcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
A normálne ma trieskali ako malé decko OMG
Need For Speed Pro Street
GTA San Andreas
The Sims 3
Polda 1,2,3,4,5
Tomb Riderovky akékoľvek
a úplne najviac láska The Neverhood
A ešte som zabudla na tie moje začiatky... Zoo Tycoon, RollerCoaster Tycoon, Hospital, BeachLife... a ku tomu Diablo, Age of Empires,...
Moc sa nehrávam.... na PC
Call of duty 5
Sacred
Heroes of might and magic IV
Warcraft III, Frozen throne
Crysis
The Sims 3
Far cry
Age of mythology
Titan Quest
No dobre, nebol až taký dlhý ale všetky som prešla (samozrejme okrem Simsu)
Need for speed
Grand turismo
Stronghold Crusarder
Hunter
Need for speed
Logické na internete
Hry na trpezlivosť
Kačer Donald - fakt dobra hra
a samozrejme staré hry ako Mario, Crash, Bomberman..
a The Sims3 ale len kvôli tomu že sa tam rada zabávam pri stavbe domov
a este assassins creed
Odporúčam ti skvelú internetovú hru, ktorá ma veľmi chytila. Vedieš tu svoj vlastný tím a hráš s ním proti reálnym hráčom z celého sveta. Pridaj sa tiež, neoľutuješ!
» www.powerplaymanager.com/r653893/...
-Doomovky
A dost ma bavila z FB hra Countrylife . Dobra strategia. Davnejsie som na MSDOSe hraval stareho Transport tycoon deluxe (najviatsia haluz bola ked som sa dostal na nete k cheat modu)
-Dost dobra je Warcraft 3 , CC Red Alert 1,2,3
-Teraz pojdem skusit Halo 2
-3D Shooters/FPS boli dost onicom , nedali sa tam robit moznosti ako u strategii...
The Sims
Silent Hill
Solitaire
Need for speed
Mortal Kombat 3
GTA
Tomb Raider
Harry Potter
a samozrejme The sims
to som kedysi hravala ale teraz v compe nemam nic
Harry Potter-všetky časti
GTA IV-V