Oblasť nazývana Levante (kde spadá Izrael, Iran, Irak, Sýria, časť Turecka) sú oblasťou, kde žili prví kresťania. Napr. v Sýrií tvorili kresťania 10% populácie. Z iraku začali utekať od roku 2003, kedy ich USA (v pozadi s organizátorom Izraelom) začali b
@rado3105 Myslim že Moslimovia su ovela po ludskej a morálnej stránke lepsie jak kresťania, .......
Budem rád ak sa rozsíria, oni nie su polozvery čo sa smeju jak retardovaný, nie su ožratý každý piatok atd jak kresťanskí Europania!§
Moslimov je viacero frakcii a každá si vykladá Korán inak po svojom. Ženy Slovenky, ktoré často odídu pracovať do zahraničia sa stávajú sexuálnymi otrokyňami, či už Albáncov alebo iných Moslimov.
A to, že sa to nás netýka je výplod chorého nevyzretého mozgu.
@rado3105 som myslel že zaujímavá téma ale je to len ďlašia kokotina o politike.
k téme... mam rád pekné ženy a rád by som ich všetky sexuálne zotročil, preťahoval všetky rad radom z jednej diery do druhej úplne všetky krásne ženy od 15 do 35.
plus mam kamaráta ked som pracovala v nemecku je to kresťan z iraku , užasny muž vobec škoda predsudkov proti nemu ma ženu ččesku tiež kresťanku... a toto leto napr videl kvôli tímto srackam co sa u nich deju svojich rodičov po 20rokoch... jeho živ. story je tak smutne a užasne že až ...
@matwejo sorry ale ja by som chlapov co znasilnia ženu zabila pekne kruto ... pretože to je dosť silna problematika aj na slovensku nie len v zahraničina koľko sa v tomto na ženy viac menej vyseru a žena ma kvôli tomu celý život v riti lebo z toho sa nikto nikdy nespamatá kompletne...
@sisi092 pochybujem ze by si niekoho zabila, pozeras vela americkych filmov xena a tak. Keby sem ti mudzahedini prisli tak by si sa len niekde skryla a klepala sa strachom aby ta nenasli a neznasilnili. Pripadne by si sa im ponukla sama zo strachu o holy zivot.
@madtwatterphd ty si zase múdry bratku. no jasne nie pojdem sama proti všetkym nie ježiši ... to co som tam písala bol navrh co by snimi mali urobiť , pretože to nie su ľudia to su zveri ... keby som bola na mieste tých žien a viem že ma toto čaká spacham samovraždu predtým ako sa to má stať
A toto nie je myslene na moslimov ako takých, ja proti nim nemam nič .. mam takých kamošov v zahraniči ... ludia ako každý iný ..len konkretne na tých co toto robia...
Bude to dovtedy dokedy to ľudia dovolia. Slovania boli vždy mierumilovní národ...takéto veci sa u nich nevyskytovali. Priniesla ich rímska ríša, neskôr maďarizácia a najnovšie rozvrátená nová doba....nie náhodou najviac pohlavných chorôb je v najviac rozvinutých štátoch: Švédsko, Dánsko, Fínsko, Nórsko, Anglicko..... a čo dokážu také chlamýdie si stačí naštudovať: sterilita, retardácie...nie je náhoda koľko postihnutých detí sa dnes rodí....
j su to ludia bez srdca, ale co odtialto spravime. proste ja mam nazor na arabov vseobecne ze su to zaostalci. aj ty najbohatsi arabi ktori by mali mat co to v hlave su tupi a chodia v tych ich bielych plastoch ani neviem ako sa to vola, su nasmiech, taky srandisti aj s tym ich nabozenstvom (ved aj preto niektore zeny odchadzaju do zahranicia).
@rado3105 wait a sec. za prvé: je to skopčené z nejakej pofidérnej amatérskej stránky, za druhé: článok nie je podložený žiadnymi vierohodnými zdrojmi okrem odkazov na nejaké kresťanské a polonazi tendenčné weby typu beo.sk. ako verím že sa tam ženy znásilňujú a aj budú (ako počas každej vojny) ale daj nejaký dôveryhodný zdroj že sa tieto konkrétne činy stali, inak to má informačnú hodnotu článku z topky.sk
Mne prídu tie odkazy na tie zverstvá celkom pofiderné. Nechcem tým obraňovať moslimov a ich vieru, .....tiež sa mi nepáči ich náboženstvo. Ale ide o to, že ani moslimom sa nepáči naše kresťanstvo. Keby som mal nato pozerať objektívne tak im neprajem nič zlé ale ani dobré. Taký neutrál. Ale mne sa zdá že tie zverstvá napríklad čo popravili 100 ludí, to spravili radikálny moslimovia. A to by som vystrieľal do jedného, ale na druhej strane aj také fanatické sekty okolo krestanstva. To nieje nič dobre fakt.
@xy12345 tu nejde o Arabov....je vela mierumilovnych...vid Syria..tam zili arabi, krestania, kurdi....storocia bez konfliktu....problemom je Izrael a USA, ktore si pomocou blizkeho vychodu buduju cestu do Azie a Afriky....
@rado3105 poviem to takto: si retard? už som povedal že kresťan-nazi stránky NIE SÚ relevantný zdroj informácii. a ujo gúgeľ mi nájde hocičo, aha » www.cameldog.net/stoned-wasted/1... tu máš milosrdných bratov slovanov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Budem rád ak sa rozsíria, oni nie su polozvery čo sa smeju jak retardovaný, nie su ožratý každý piatok atd jak kresťanskí Europania!§
A to, že sa to nás netýka je výplod chorého nevyzretého mozgu.
pozri,nechápem,že teraz sa na čom rozplývaš....
k téme... mam rád pekné ženy a rád by som ich všetky sexuálne zotročil, preťahoval všetky rad radom z jednej diery do druhej úplne všetky krásne ženy od 15 do 35.
ty čo dávaš nie je normálne DD
je to veľmi kruté, ale vždy to tak bolo a zrejme to tak aj ešte dlho zostane...nihil sub sole novum
» svetforum.sk/viewtopic.php?f...
tam mas mnozstvo odkazov, a cele to je spisane:
» www.globalresearch.ca/wiping-out-the-...
chapem ze vela z vas neprecita dlhsiu spravu ako je facebookova....ale to uz je o vasej inteligencii....
staci si dat do googla vhodne slova:
iraq islamist raping christian women a google ti ukaze:
official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=5jLhU7H1GtTT7Abi9oCgCg#channel=fflb&q=iraq+islamist+raping+christian+women&rls=org.mozilla official&start=0" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=iraq+i...
official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=5jLhU7H1GtTT7Abi9oCgCg#channel=fflb&q=islamist+syria+raping+daily.co.uk&rls=org.mozilla official" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/search?q=iraq+i...
a som zvedavy aky blud teraz vypotite....
Rovnako by som to riešila