Ja som si nevsimla moznost "som zadana" a asi by sa patrilo odmietnut, aj ked si myslim, ze je ok ist, moze to byt kludne zaujimavy clovek, s ktorym by sme mohli byt kamarati a jedna kava nic neznamena.
cojaviem, to ci s niekym chcem ist na kavu tak nejak nezalezi od toho, kolko ma penazi a vo vseobecnosti som dost alergicka na to, ked ma niekto nahodne oslovi ci uz osobne alebo online lebo preco proste.
Stalo sa mi to... Chlapec fešný sympaťák, bol veľmi milý a chcel ma pozvať niekam, ale keďže som šťastne zadaná, tak som ho slušne odmietla... Ale keby som single, tak by som pokojne na tú kávu išla
kebyze mam cas a chut na kavu a pokec, why not, aj ked by som to brala s velkou rezervou naposledy co ma ale niekto pekny len tak oslovil na ulici bol nejaky poistovak D
Netuším na toto by som reagovala asi dosť spontánne ..ale skôr si myslím že by som nešla ale nie kvôli nemu ale skôr kvôli tomu že keď sa ja náhodou ocitnem v meste väčšinou niekam idem a teda by som asi nemala čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov