jj napisala som typkovi ktory bol hrozne krasny a mal na profile vela psov..pytala som sa ho ako zvladneme svadbu s tolkymi psami..vzal to s humorom a pokracoval
Parkrat som to spravila, cca 10x? A vzdy to bola nejaka konkretna vec alebo vtip zalozeny na niecom co mal dotycny v profile, a preto ze ma proste zaujal ale cakala som najprv nejaku dobu ci nenapise prvy
Mozem odpovedat aj ked ho nepouzivam?
Na zoznamke/na stranke ktora nebola primarne zoznamkou ale niekto ma na nej aj tak zaujal, som napisala prva.
Ved preco nie? Mna clovek zaujme a nechce sa mi cakat kym si vsimne ze existujem/odhodla sa mi napisat.
Staci ze v realite spekulujem pol roka ako niekoho pozvat von, nebudem to robit este aj na nete.
@trevor1994 Nikdy som Tinder neskúšal ale tak prvé čo tam vidíš a asi aj jediné sú fotky dotyčných používateľov - v tomto prípade pánov, tak zrejme a logicky napíšeš tým, ktorí ťa fyzicky priťahujú nie?
Hej, keď som mala s jedným človekom celkom dosť spoločných lajknutých stránok na fb... Neviem, či to tam ešte ukazuje. Napísala som mu, že má fajn vkus na hudbu alebo niečo v tom štýle...
@kaiserchief1 ano je to to prve co nas zaujme vseobecne, ale urcite to neni prvorade. Potom chalan s priemernym vyzorom tam nema sancu. Cital som o tom nedavno kde to bolo velmi vystizne napisane.
Momentalne nie, lebo aj tak teraz nemam velmi cas sa stretavat. Ale z tych matchov co mam, mi napisalo uplne minimum chalanov, takze neskor ked bude viac casu mozno tiez napisem prva.
väčšinou to nerobím, lebo viem, že napíšu prví , ale párkrát som napísala prvá, väčšinou preto lebo dotyčný mal napísané niečo veľmi zaujímavé v popise alebo nejakú veľmi spešl fotku
Ka sa hanbim písať, nie to ešte stretnúť sa. A viem si predstaviť tú komunikáciu. Za deň 3 správy bez témy záujmu, a ešte ani nič spoločné mať nebudete
@amikadze ženy si niekedy samy v profile uvedú niečo ako "nerandím s mužmi pod 180cm" a podobne. A aj tie čo nie, tak to býva jedna z prvých otázok. Tak prečo si to nedať rovno do bia
Nemam s tym problem. Dokonca to trochu aj preferujem, lebo som beztak velmi zanepradnena a tym padom mi nie vzdy vyhovuje ked mi pisu ludia a chcu sa aj stretavat takto si to aspon regulujem sama. Ale je pravda, ze zatial sa viac ozyvali chlapi nez ja.
nemam tinder, ale jako preco nie? inak si vyberam len z muzov, ktori sa mi ozvu, takto si vyberam z vacsieho mnozstva, mozno nebudu mat zaujem a mozno budu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Na zoznamke/na stranke ktora nebola primarne zoznamkou ale niekto ma na nej aj tak zaujal, som napisala prva.
Ved preco nie? Mna clovek zaujme a nechce sa mi cakat kym si vsimne ze existujem/odhodla sa mi napisat.
Staci ze v realite spekulujem pol roka ako niekoho pozvat von, nebudem to robit este aj na nete.
nikdy som to nemusela robiť ako prvá
Bolo by to pre mna dosť cudne
@amikadze ženy si niekedy samy v profile uvedú niečo ako "nerandím s mužmi pod 180cm" a podobne. A aj tie čo nie, tak to býva jedna z prvých otázok. Tak prečo si to nedať rovno do bia