Zaujíma ma to, pretože som už počula aj názor, že to niektorým vadí - z dôvodu "zarezávania" sa a akoby kazenia línie postavy. Mám síce úzke sukne, ale nevšimla som si to zatiaľ na nikom.
@9 moja zena ich napriklad nenosi, lebo sa v nich neciti pohodlne, vadi jej ten silikonovy ci aky pasik, ktorym sa drzia na nohe a este nieco, co si nespominam
@9 skôr sú na hovno kvôli tomu, že sa trhajú o dosť ľahšie než normálne silónky.. Neviem čím to je, ale akokoľvek drahé a kvalitné som si kúpila, nikdy mi nevydržali dlhšie než jeden deň a to ani keď som ich mala na sebe len doma...
a pod sukne by som ich nenosila, keďže nosievam sukne väčšinou nad kolená a neviem si predstaviť väčší nevkus ako keď žene vidno tie pásy začínajúcej čipky keď sa jej zošmyknú nižšie
@naily deformuju postavu, ked mas na stehnach aj tuk a mas prilis kratky a uzky ten vrchny pasik, ktory to tam drzi. potom sa ti zareze a ten tuk opticky z priestoru nad samodrzkou vyteka. a kedze aj ja sa radim k tym, ktori nemaju uplne kostickove stehna, riesim to tak, ze si kupujem samodrzky s vacsou cipkou, nech mi nezdeformuju stehna
mala som ich na stuzkovej, nenadchlo ma to ale urcite lepsi pocit ako klasicke silonky. ale podla mna na peknej zenskej postave, s peknym pradlom a topankami to vyzera bohovsky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale raz si kúpim
napr. toto - vidis, aky maju ten cipkovy vrch velky
» www.ebay.com/itm/Sexy-Lace-S...
a @burble tiez si mozes pozriet link vyssie a obrazky, davaju sa do toho silikonove pasiky, aby sa to nesmykalo
Využívam ich iba pri sexe...
A k ultra krátkej sukni pokojne aj tak, že mi trčí celý vrch a nad tým stehno
They see me rollin', they harrassin'