ale keby mám na svete zrušiť jednu jedinú vec, s tým, že by to nijak nič nenarušilo, tak sú to krámy. ok možno ešte týranie zvieratiek, ale krámy sa ma bytostne dotýkajú tak tie by som asi uprednostnila.
Tak ludia su rozni... Ak im to nevadi. Podla mna je to strasny zabijak romantiky. Ved si predstavte: Uz je po vsetkom, domilovane, este stale doznieva romanticka nalada a chcete ist spat...vlastne nemozete. Musite si najprv poupratovat bordel Pod milacik, ideme vysurovat tuto zakrvacanu postel nieje nic romantickejsie fakt...
Vpohode .. ono to samozrejme hlavne zalezi od zeny. Jednak to moze byt bolestive, kedze je citlivejsia v tychto oblastiach tela, moze jej to byt neprijemne a moze sa za to hanbit. Vacsinou som s tym so ziadnou partnerkou zatial problem nemal. Hlavne po sprche vpohode aj v posteli. Nikde ziadnej krvy nebolo. Druha vec je ako silno zena "krvaca". Ak to z nej tecie ako z vola tak to moc zaujimave nie je a ani prakticke. Su zeny, ktore "krvacaju" slabo, takze ta doba od umytia sa v sprche po ukoncenie samotnej "akcie" co moze byt napr. pol hodina, je uplne vpohode a najde sa akurat tak par kvapiek krvy.
ty kokos preco vsade vidim ze dajte si pod seba uterak,zabalte postel,krv je vsade,to co vam tecu z pice vsetkym niagary ved pri sexe sa ta krv zastavuje,nikdy sa mi nestalo ze by bolo nieco krvave okrem penisu a trochu okolo neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Nie, nie je to v pohode
Ano, vadi to