Ja už mám kadejaké, lacné, drahšie ale pre mňa je top od Miss Sporty za smiešnu sumu 2,30€ ľahko sa s ňou pracuje, ma tenučký štetec a vydrží mega dlho... Keď si ju dám ráno, vydrží školu, večer party a krď "zhreším" a neodlíčim sa tak ju mám ešte aj na druhý deň
Ja ako denno-denný nosič tekutej linky... Catrice preformulovali svoje linky a nemôžem ich vystáť.. mám dve doma a neviem čo s nimi už... škoda, škoda... a osobne ani nemám rada vodeodolné veci, takže tie ti neviem odporúčať, lebo tie sa mi miesto zmiznutia a vymytia proste... zošúpavajú a nechávajú diery v linke. Krásne Aspoň teda mne, keďže ja svoje oči nešetrím, stále si ich mnem, slzím, vymýšľam
Podľa toho, či chceš tekutú so štetčekom - rimmel má podľa mňa najslušnejšie a ešte lacnejšie sú dermacol, ktoré sú tiež fajn a sú fakt čierne, nie len také vyšednuté.
Úplne najlacnejšie a celkom fajn sú od essence, ale tam skôr tie v pere podľa mňa, pretože tekuté od nich sa tiež zošuchujú a celkovo ani štetec od nich sa mi nepáči... ale tie perá sú prekvapivo OK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Podľa toho, či chceš tekutú so štetčekom - rimmel má podľa mňa najslušnejšie a ešte lacnejšie sú dermacol, ktoré sú tiež fajn a sú fakt čierne, nie len také vyšednuté.
Úplne najlacnejšie a celkom fajn sú od essence, ale tam skôr tie v pere podľa mňa, pretože tekuté od nich sa tiež zošuchujú a celkovo ani štetec od nich sa mi nepáči... ale tie perá sú prekvapivo OK.