Potrebujem zohnať jednofarebnú látku, čiernu, bielu a nejakú medzitým, nejakú nevýraznú, je to jedno akú. Už som prehladal eshopy s metrovym textilom a jednofarebnú čiernu ani za boha nájsť. Kde by som to prosím vás mohol zohnať?
??? prečo hladáš cez e shopy??? .. normálne v obchode, ja neviem zkade si, ale v našom meste sú normálne obchody na to určené, kde predávajú šicie potreby, látky atď...
@mojdedo anjel ma stále dve ponuky...bezchybné a drahšie látky a chybnejšie lacnejšie látky.. ak to nepotrebuješ na oblečenie, postačí ti tá partiová látka
@nathalicatko ahá dakujem, uz som po googlení zacal nieco takéto šípiť tak to by urcite malo stacit, pri velkych clonach a malych hlbkach ostrosti sa kazda chyba na pozadi strati
@mojdedo môže sa zdať, že cez net zoženieš všetko, ale nie vždy je to celkom pravda, dneska som bola v jednom obchode vo zvolene a tam mali látok po kolená, všetkých možných farieb, aj čierne. nie je dôvod, aby to tam nemali. vieš, čo sa látok týka, cez net budú skôr predávať niečo, čo sa nedá zohnať len tak v obchode. a je doslova sprostosť aby nemali obyčajnú čiernu látku, lebo tá sa používa často.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@nathalicatko no ja som kukal ich stranku, ale nemaju uvedenu ponuku... tak ma to odradilo, ked neviem co maju..
@lintu dakujem skusim