Som zadaný chlap a ako aj väčšina iných chalanov mám tiež dalsie napadníčky.Ide po mne jedna pekna baba ale ja neviem ako jej mam vysvetlit že so mnou nic nemože mat pretože ja svoju druhu polovicku milujem.Už som jej to vysvetloval cez smsky ale vždy to
Ignorovat by sa ju ani nedalo pretože ja som jej vysvetloval že ved možme by kamarati.Že s tým by som suhlasil....Ignorovať ju nemožem už preto že robim šport ktorý ona tiež prsktizuje a vidime sa teda dost často....
Sak to si myslim aj ja ale ja som taky dobrak že mna strasne boli ked vidim ako trpí.Chcel by som jej pomoct ale neviem ak na je sice pekna a aj sa mi paci ale je mlada a myslim si že to ma len teraz take obdobie.Moj vztah trva už 2,5 roka a necel by som ho riskovat kvoli nej.Co keby ptm zmenila nazor a vykasla sa na mna....radsej zostanem verný svojej drahej.
no ja si myslim ze by si jej mal narovinu povedat...
nelubim ta, ani ta lubit nebudem a nemienim mat vztah bez lasky, v ktorom by si tak ci tak trpela...a ja tiez a moja terajsia priatelka uz duplom
nechapem take zeny...ako chapem to ze ta lubi..ked clovek lubi, tak sa neda proste...srdcu erozkazes
no plati aj ze zide z oci zide z mysli...
jedna vec je ze ju stretavas casto ale druha vec su sms-ky a telefonaty....nevem co z toho je medzi vami viac ci sms-ky abo hovory...no mal by si to obmedzit aj ked nie uplne prerusit...
ale ja jej to neviem úpovedat do oci.Asi som zbabelec.Ale mas pravdu musim to obmedzit.Ved nemožem predsa hrat na dve strany.Aj keby chcem ale to by som nezvladol.Dik za rady vam vsetkym
tak to je už no niečom inom.... normálne jej povedať počuj sem neotravuj ma, nevtieraj sa šak sa uvedom čo robíš,neponižuj sa k ničomu to nevedie...len sa strápnuješ ja ťa nechcem jj to by som ja urobila... možno kusok drsné ale tak ked nechape...
ale inac fakt ona sa inac ponizuje.....normalne jej povedz ze nie nie ziaden sex, ze nerad by si bol zodpovedny za to ze vam praskne guma a ona ostane v 2. stave v 16......alebo jej povedz ze mas nejaku pohl. chorobu a ze by si ju nerad nakazil, lebo tu co si s nou uz 2,5 roka uz nakazena je a je s tym zmierena
Sak nebuc chrumkavy.Ze ti jej nechces ublizit,zranit ju a co ja viem co,sak ju normalne posli do p....Na com ti viac zalezi?Na nejakej sestnastke alebo na priatelke s ktorou si uz 2,5roka?
Zbav sa jej!! a co najrychlejsie lebo ti spravi z pekneho vztahu peklo. pojde po tebe, zbada, ze ju nevies odohnat, pride na to tvoja frajerka, zacne ziarlit, henta na teba vymysli lest a rozdeli ta s tvojou frajerkou. rychlo utekaj prec. ako v EVE hovoria: BUD RADSEJ MRCHA AKO OBET! nech ti to neni luto, jednoducho sa jej stras. nevsimaj si ju a na spravy jej neodpisuj. to ju len podpori, ze jej odpises a ona ziska s tebou aspon aky-taky kontakt
Neuraz ju, lebo jej zostane trauma do konca života a ešte ťa zažaluje. Mám 17, kopec kamošiek tohto typu a jediné, čo na ne zaberá je: tvár sa, že si ju nezbadal a až po chvíli sa trhni, že ty si tu? Ani som si nevšimol, hádž zamilované pohľady na priateľku a ak si k tebe otrava prisadne alebo niečo také, odpovedaj až po chvíli akoby si ledva vnímal čo hovorí. Po období nevšímavosti môžeš prevracať oči, keď ju zbadáš, alebo sa rýchlo tvár, že ti niekto volá a nemáš na ňu čas. Neviem čo by ju mohlo odradiť väčšmi ako nevšímavosť a trochu arogancie.
V krajnom prípade povedz, že ti je to ľúto, ale ty nie si na panny. To už neznesie žiadna, nech sa ponižuje koľko chce. Dúfam, že som pomohla
Akože neuraz sa,ale ty nevieš odplašiť jednu babu? Veď totálna ignorácia,čo je na tom ťažké? Napíše ti-neodpíšeš,bude volať-nezdvihneš,stretnete sa-pozdravíš a pôjdeš ďalej..Čo je na tom také? Zájde tak ďaleko ako jej to dovolíš,takže do istej miery je to aj tvoja chyba,že ťa stále otravuje.
Heh, ono sa vám to všetkým veľmi jednoducho a dobre radi. Ale hlavne slečny zabúdajú na to, že taká pekná 16-tka plná záujmu vie poriadne zdvihnúť a podráždiť mužské ego... pocit, že si žiadaný a holka o teba javí záujem a prejavuje ti svoju pozornosť a náklonnosť je veľké lákadlo a pokušenie.
Hra na tenkom ľade je vzrušujúca, ale môže sa skončiť preborením...
Ak je priateľka dostatočne vyspelá a rozumná, mohlo by pomôcť ich vzájomné zoznámenie. Ale pozor, aby priateľka nezačala žiarliť...
no ak povies zene nie- tak neda pokoj.vlastna skusenost.skus sa jej znechutit.zacni co ja viem grgat pri nej,pluj do pohara,zacni sa trapne smiat a tak.to zabera....takych neznasame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nelubim ta, ani ta lubit nebudem a nemienim mat vztah bez lasky, v ktorom by si tak ci tak trpela...a ja tiez a moja terajsia priatelka uz duplom
nechapem take zeny...ako chapem to ze ta lubi..ked clovek lubi, tak sa neda proste...srdcu erozkazes
no plati aj ze zide z oci zide z mysli...
jedna vec je ze ju stretavas casto ale druha vec su sms-ky a telefonaty....nevem co z toho je medzi vami viac ci sms-ky abo hovory...no mal by si to obmedzit aj ked nie uplne prerusit...
povedz jej rovno ze z toho nic nebude, ale priamo do oci
V krajnom prípade povedz, že ti je to ľúto, ale ty nie si na panny. To už neznesie žiadna, nech sa ponižuje koľko chce. Dúfam, že som pomohla
NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NUDA JAK OPERA
A CO VILEJ SI SLZI U MAMIČKY CHUJU
Hra na tenkom ľade je vzrušujúca, ale môže sa skončiť preborením...
Ak je priateľka dostatočne vyspelá a rozumná, mohlo by pomôcť ich vzájomné zoznámenie. Ale pozor, aby priateľka nezačala žiarliť...