Zaujíma ma to čisto psychologicky, pretože často počúvam názory žien ako sa im nepáčia svalnatí alebo vyšportovaní chlapi. Teraz si zoberme modelovú situáciu že spoznáte chlapa ktorý je veľmi sympatický a nieje to nejaký rambo ale je jednoducho vidieť že cvičí a robí niečo so sebou. Vadilo by vám to , je to pre vás reálne tak odpudzujúce, či skôr len nevyhľadávate svalnatých... ?
Tak športová postava je podľa mňa dosť široký pojem.. napríklad postavy futbalistov sa mi páčia ale fakt že nabuchani kulturisti nie, už keď to veľmi preháňajú a napríklad sa aj niečim dopuju.. ak by chlap chodil do fitka si zacvičiť pár krát do týždňa tak by mi to nevadilo
Podľa mna @5 nie je dobrý príklad, lebo je to pekná postava akurát vyšportovaná .. pod pojmom nabuchany kulturista si predstavím niekoho ako Coleman a to sa mi nepáči vôbec
To je ako pýtať sa chalana, či by chcel keby mala baba dvojky, trojky prsia a vydrepovaný zadok ...podľa mňa väčšina žien by chcelo aspoň trochu vyšportovaného chalana ...je to pomerne jasná otázka si myslím
Inak neviem, podľa mňa je @5 už výsledok cvičenia pre estetiku
A ešte pravdepodobne daný človek pred natáčaním nedostal dostatočne napiť, ako to býva zvykom pri hercoch pri takýchto scénach
Nie, netuším, prečo by mi to malo vadiť. Veď na vzhľade vobec nezáleží. Môže mat nadváhu, podvahu, denne cvičiť... Je to cele len o sympatiách. Ale taky ze fakt kulturista, ktory skoro nicim iným nezije, tak to by sme si asi nemali ani čo povedať...
(a inak môj komentár vyššie nemá byť hejt na žiaden typ postavy, len som chcela dať do pozornosti, že ľudia v médiách vo všeobecnosti zvyknú mať postavy, ktoré nie sú realisticky alebo zdravým spôsobom dosiahnuteľné a preto je trebárs škodlivé predpokladať, že bežný aktívny človek bude mať tehličky 24/7)
@mielikki ale inak vedecky potvrdzujem to co pises v @19 lebo naozaj ja ako pijem denne cez 2 litre a ak niesom doma a mam vypadok ze pijem malo, razom su 1-2 kila fuc a telo tiez vyzera "chudsie"
@r4ptor ale je rozdiel medzi cvičením kvôli estetike a "cvičím, tak to je vidieť"
A, definuj vážne. Netvrdím, že zvlášť u chlapov (lebo majú menšie percentu tuku prirodzene), je to úplne nedosiahnuteľné, ale je zároveň je blbé predpokladať, že priemerný aktívny človek to automaticky bude mať. A bude mať tak viditeľný, že podľa toho môžeš rysovať.
@23 overuse slova "vedecky" je vec ktora ma vie strasne nasrat.
A akoze, vysportovany chlap je ideal, ale idealne by to fakt nemuselo byt "cvicim kvoli estetike", radsej "cvicim aby som vedel veci", ale napriklad futbalisti a podobne su bleh. Ked predomnou muz urobi peknu stojku, idem kupovat prsten
@staphylococcus ja to pouzivam rad for fun a uprimne mi nieje luto ze to niekomu dviha tlak, treba mat menej triggerov na kktiny take it easy girl
a naprikllad ja cvicim cisto prakticky a moj hlavny ciel je celkovo vyuzitelne telo, pruznost mam podla mna lepsiu nez 90% chlapov a idem dalej, peknu stojku tuzim urobit len co prestanem byt poserutka co sa boji takych veci bez zinienky
nepotrva dlho a dam snad snuru. Po plnych prechytoch za chrbtom a tom ze uz dam cele dlane na zem v stoji je toto moj dalsi milestone.
@mielikki venujem sa street workoutu s chalanmi od nás už 8 rokov a nikto z nás necvičí pre estetiku, ale pre to, že chce niečo dokázať ... ale v konečnom dôsledku sa náš výzor nelíši od fitnesákov, ktorí cvičia hlavne pre estetiku = 2 rôzne ciele ale rovnaký výsledok, čo sa výzoru týka
pri abs záleží dosť aj od športu ktorý ľudia vykonávajú a priemerný aktívny človek, ktorý beháva, alebo bicykluje ich mať nemusí ... ale každý kto chodí dlhodobo do fitka/na hrazdy, nefláka to a má dobrú stravu ich mať zaručene bude
A ak sa bojis stojky, trenuj ju o stenu, az sa dokazes od steny odlepit a udrzat, zacni trenovat vo volnom priestore. Nauc sa padat do boku, na to je dobre vediet mlynske kola a vypadavat zo stojky ako keby si robil mlynske kolo. Nie je na tom vbc nic desive.
@staphylococcus@36 toto som vedecky vyvratil (ok uz nebudem robit zle s tou vedou)
mne to trvalo rok a pol kym som to dosiahol. jedna vec ze som bol dost drevo a druha vec ze slachy na nohach su najvacsie kurvy
ved ja ju robim o stenu asi tak raz za mesiac ked si spomeniem a viem ze je to banalita, tak ako pavuk ktoreho sa niekto boji aj ked je to mala 6 noha picovina. ale minule som zisti ze keby nemam blok tak viem ist pomaly na ruky a bez vysvihnutia do stojky len vytlacanim sa lebo som to skoro urobil a aj by som to dal ale som sralo. nevadi, prezijem, jedneho dna mozno.....
@staphylococcus toto je strasne subjektivne lebo mne chrbat prisiel lahsi nez nohy. teraz sa to preklapa a mam pocit ze co nohy sli vpred, chrbat akosi dosiel do stadia ze to ide uz len tazsie . ale nohy urcite niesu fajn, s tym chor do prdele prosimta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Skôr by mi to vadilo ale z toho pohľadu, že ja by som sa pri ňom cítila ako slonie mláďa
@patrixo tak ta je pohodke ale method a vyssie je uz too much
@jerometoucanrainbow jooj ale ryan je seksos aj s pupkom
Ostatok neriešim
A ešte pravdepodobne daný človek pred natáčaním nedostal dostatočne napiť, ako to býva zvykom pri hercoch pri takýchto scénach
A, definuj vážne. Netvrdím, že zvlášť u chlapov (lebo majú menšie percentu tuku prirodzene), je to úplne nedosiahnuteľné, ale je zároveň je blbé predpokladať, že priemerný aktívny človek to automaticky bude mať. A bude mať tak viditeľný, že podľa toho môžeš rysovať.
A akoze, vysportovany chlap je ideal, ale idealne by to fakt nemuselo byt "cvicim kvoli estetike", radsej "cvicim aby som vedel veci", ale napriklad futbalisti a podobne su bleh. Ked predomnou muz urobi peknu stojku, idem kupovat prsten
a naprikllad ja cvicim cisto prakticky a moj hlavny ciel je celkovo vyuzitelne telo, pruznost mam podla mna lepsiu nez 90% chlapov a idem dalej, peknu stojku tuzim urobit len co prestanem byt poserutka co sa boji takych veci bez zinienky
nepotrva dlho a dam snad snuru. Po plnych prechytoch za chrbtom a tom ze uz dam cele dlane na zem v stoji je toto moj dalsi milestone.
vedecky to hovorim dpc !
prepac musel som
pri abs záleží dosť aj od športu ktorý ľudia vykonávajú a priemerný aktívny človek, ktorý beháva, alebo bicykluje ich mať nemusí ... ale každý kto chodí dlhodobo do fitka/na hrazdy, nefláka to a má dobrú stravu ich mať zaručene bude
Zaroven, samozrejme, kazdy vie, ze pritazlivost nie je iba o tele.
Inac co ja viem, za mna su dlane na zemi taka ta vec, ku ktorej sa clovek dostane po par mesiacoch aktivneho stretchingu maximalne.
mne to trvalo rok a pol kym som to dosiahol. jedna vec ze som bol dost drevo a druha vec ze slachy na nohach su najvacsie kurvy
ved ja ju robim o stenu asi tak raz za mesiac ked si spomeniem a viem ze je to banalita, tak ako pavuk ktoreho sa niekto boji aj ked je to mala 6 noha picovina. ale minule som zisti ze keby nemam blok tak viem ist pomaly na ruky a bez vysvihnutia do stojky len vytlacanim sa lebo som to skoro urobil a aj by som to dal ale som sralo. nevadi, prezijem, jedneho dna mozno.....
A tbh nohy su velmi fajn, nohy su su ovela natahovatelnejsie nez chrbat napriklad