Kto to ma lepsie vo vztahoch? zeny ktore si mozu dovolit byt pasivne a napriek tomu sa o ne zaujima opacne pohlavie, alebo muzi ktori sice musia byt zo zaciatku aktivni, ale zase si mozu vyberat a ak su dost komunikativni tak mozu zbalit skoro kazdu singl
ťažko povedať ... veľmi ťažko je preberať kompatibilitu na rôznych úrovniach ...
je to podľa mňa naozaj iba o tom ,,sadnutí si,, teda spoločných schopnostiach a danostiach muža a ženy, čiže dá sa povedať že ak si sadnú majú to vo vzťahu rovnako výhodné obaja ... len to je naťažko, alebo to možno mám len ja naťažko
@3 ani on nieje jediný .. určite sa balia dievčatá typom ukážem ti že môžem mať 10dalších ..
K téme , nikto ..každý muž a žena je iná povaha atd .. vždy má niekto prevahu , ale žeby sa to dalo vyčísliť to nie..
@edryan presne tak to ale funguje! ked je o teba velky zaujem tak tym pritahujes opacne pohlavie. Ked sa predavas pod cenu tak tym znizujes zaujem o seba. Zakon ponuky a dopytu funguje aj vo vztahoch.
@melancholik vela sa da o druhej strane uz z prveho dojmu z kratkeho minutoveho rozhovoru/ flirtu viem ci si mam s nou nieco zacat. Uz aj podla hlasu a gestikulacie a celkoveho sexepilu viem o zene vela zistit.
@blizzboz je to môj názor , názor že máš dievčatu ukázať že je pre teba výnimočnejšia ako dalších 5 .. Neviem kam by dospelo to hrdinstvo ukazovať sa s inými..Čakáš že za tebou potom príde ? To nebude mať veľké sebavedomie.
Ženy radi hrajú nedobytné , taká ochrana pred debilmi ktorým keď hneď nedajú bežia za inou.
povedala by som, že muži to majú ľahšie, nakoľko ja vždy ostávam nešťastne zamilovaná a oni si robia čo chcú
ale napriek tomu si myslím, že baby to majú ľahšie..hlavne tie pekné..
ono si to my holky robíme zbytočne ťažším keď-tak..bo sme citlivučké, zmotané z romantických filmov a potom len plakáááme, že prečo to tak nie je aj naozaj a prečo sa ten vzťah zmenil a blaaa blaa ...
súhlasím s @mayben ... a inak so zakladateľom diskusie @blizbozz nesúhlasím... bo aj ženy si môžu vyberať a daktoré vedia byť aktívnejšie než chlapi :p
@blizbozz a keď bude chlap ženskej dávať najavo, že neni jediná, no tak stratí na dôveryhodnosti a môže ho rovno poslať kade ľahšie, buď má záujem alebo nie, vzťah je aj o stabilite.
zeny uz davno nie su pasivne a muzi aktivny... je to o jednotlivcovi aky je... taktiez aj o jednotlivom vztahu.. najlepsia cesta je ak si sadnu a su na rovnakej urovni
@zeriavka Presne tak, neznášam kecy a internetové hatlaniny, že ak chce chlap niekoho zbaliť, tak musí hrať machra, ktorý môže mať ktorúkoľvek, nemá ukazovať prílišnú náklonnosť a podobne. Kde to kua sme, potláčať city ? ...dávať najavo, že nieje jediná - potom, keď sa jej on zapáči už jediná odrazu bude ? Dnešný svet nás takto ochudobňuje o kopec krásnych (ak nie najkrajších) momentov. Nie, no nepovedz dievčaťu, že sa ti srdce rozbúcha zakaždým keď ju zbadáš, že jej úsmev je to čo spraví aj z toho najhnusnejšieho dňa pekný deň, zabudni na romantiku a ďalšie bla bla bla.... ale sa spoliehaj na pretvárku, že môžeš mať miesto nej kadejakú inú. Ďakujem, takéto neprosím @sasuke škoda len, že mnohokrát chýba vo vzťahoch to najzákladnejšie.... aby muž bol mužom a žena ženou, lebo predsa len každý z nich má vo vzťahu určité svoje miesto .
@amatol k tomu ti mozem povedat len to ze ak chces princeznu spravaj sa ako princ ale aj tak si musis davat pozor lebo vela zien su svine :/ neviem laska v tejto dobe je celkovo uboho brana... nikto neprejavuje city kazdy si ide len za tym svojim :/
@sasuke Veru, kto sa pretvaruje, nemôže predsa nájsť k sebe niekoho, kto bude vyhovovať jeho skutočnému "ja" . Aj veľa žien, aj mužov sú svine..... sám sa nestačím čudovať takej pretvárke ktorá oklame nielen dotyčnú, ale aj celé okolie, že to je neviem aký "boh" ....a pritom všetko robí len preto, aby ju dostal do postele, ukazoval sa pred kamošmi akú čaju zbalil a podobne....
Pritom prejavy skutočných citov sú také krásne. Viem, že ľudia majú kadejaké priority a snažia sa byť šťastní najmä sami so sebou, že im príde prehnané takto sa zameriavať na lásku.....
Ja mám svoju prioritu jasnú už dlhé roky a nikdy od nej neupustím.... lebo už boli aj veľmi zlé chvíle v živote a nespravil som tak
@amatol nie nepochopil si to - nema to byt pretvarka ma to byt pravda. ak vyhladavas prilezitosti a zoznamujes sa a flirtujes s dievcatami tak si mas z coho vyberat a ver mi ze zo ziadnej sa ti nic nerozbucha. Kludne jej otvorene prejav svoje city, ale vzdy maj zadne dvierka a drz ju v neistote, Ked budes zenu brat prilis vazne znesies jej aj modre z neba, budes tlacit na pilu, vsetko tym pokazis a ona ta bude povazovat za idiota.
@amatol presne ta prva veta ak nebudes od zaciatku sam sebou tak si len ublizis a aj tomu druhemu lebo bud sa mu zapacis ale casom sa prejavi ze to nie si ty alebo v tej pretvarke ho budes odpudzovat a keby si sa spraval svojsky tak by ste si neskutocne sadli... ja sa vzdy spravam taka aka som nechcem premrhat sancu najst niekoho podobneho a ten skvely pocit
@blizzboz No čiastočne aj pochopil..... rozumiem plne tomu čo píšeš, veď my chlapi sa s tým stretávame veľmi často, čo, ako .....rozoberáme to všade a vždy medzi sebou.
No každý sme aj tak iný . Môžem byť za rojka, za niekoho čo je príliš namäkko, ale to je moja osobnosť a za prehnané považujem iné veci. Niesom nejaký stalker alebo aby som dievča prenasledoval a bol vtieravý, úlisný.... ja len veľmi dobre viem, čo od života a vzťahu očakávam. Preto ak poznám tú, ktorá to zjavne spĺňa, robím pre ňo to, čo by iný nespravil a vravím jej to, čo by iný nepovedal....
no ako sa to povie Mnohé ženy sú dnes dosť aktívne a nemusia si vyberať len z "dostupného" ...to nepoznáš ľahké ženské flirty, hádzanie očkom alebo "nevinnú" prosbu o pomoc ? Ktorý chlap by nebol rád, keby sa mu prihovorila pekná žena? :letim:
Akože nehovorím, že to robím ja, bo som celkom hanblivá Ale veľa dievčat si dnes už vyberá a nenápadne namotáva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
je to podľa mňa naozaj iba o tom ,,sadnutí si,, teda spoločných schopnostiach a danostiach muža a ženy, čiže dá sa povedať že ak si sadnú majú to vo vzťahu rovnako výhodné obaja ... len to je naťažko, alebo to možno mám len ja naťažko
K téme , nikto ..každý muž a žena je iná povaha atd .. vždy má niekto prevahu , ale žeby sa to dalo vyčísliť to nie..
Ženy radi hrajú nedobytné , taká ochrana pred debilmi ktorým keď hneď nedajú bežia za inou.
ja mám dojem, že so mnou to chlapi budú mať vždy veľmi ťažké.
ale napriek tomu si myslím, že baby to majú ľahšie..hlavne tie pekné..
ono si to my holky robíme zbytočne ťažším keď-tak..bo sme citlivučké, zmotané z romantických filmov a potom len plakáááme, že prečo to tak nie je aj naozaj a prečo sa ten vzťah zmenil a blaaa blaa ...
a ono to nie je o pohlaví, ale povahe človeka.
@sasuke škoda len, že mnohokrát chýba vo vzťahoch to najzákladnejšie.... aby muž bol mužom a žena ženou, lebo predsa len každý z nich má vo vzťahu určité svoje miesto .
Pritom prejavy skutočných citov sú také krásne. Viem, že ľudia majú kadejaké priority a snažia sa byť šťastní najmä sami so sebou, že im príde prehnané takto sa zameriavať na lásku.....
Ja mám svoju prioritu jasnú už dlhé roky a nikdy od nej neupustím.... lebo už boli aj veľmi zlé chvíle v živote a nespravil som tak
No každý sme aj tak iný . Môžem byť za rojka, za niekoho čo je príliš namäkko, ale to je moja osobnosť a za prehnané považujem iné veci. Niesom nejaký stalker alebo aby som dievča prenasledoval a bol vtieravý, úlisný.... ja len veľmi dobre viem, čo od života a vzťahu očakávam. Preto ak poznám tú, ktorá to zjavne spĺňa, robím pre ňo to, čo by iný nespravil a vravím jej to, čo by iný nepovedal....
no ako sa to povie Mnohé ženy sú dnes dosť aktívne a nemusia si vyberať len z "dostupného" ...to nepoznáš ľahké ženské flirty, hádzanie očkom alebo "nevinnú" prosbu o pomoc ? Ktorý chlap by nebol rád, keby sa mu prihovorila pekná žena? :letim:
Akože nehovorím, že to robím ja, bo som celkom hanblivá Ale veľa dievčat si dnes už vyberá a nenápadne namotáva