s nami je to ťažké preto, lebo sme pekné, inteligentné, múdre, vtipné atď. a vyžadujeme rovnocenného partnera a bez nás je to ťažké lebo nás potrebujete
dnešné ženy sú na nič . kúp si hava ..sú zlatý a nechcú furt peniaze a handry a aby si ich všade rozvlákal . poprípadne nájdeš normálnu ale ta bude trošku psychopat ... nikto neni dokonalý .
su krasne su inteligentne ( su nesmrtelne ) su milujuce su to zeny a (dakedy) su ku*vy a total suhlasim s @6 ked ju milujes... nic nenarobis len pobozkas
Mne na zenach vadi len jedna vec, a to ze su naladove. Rano sa zobudia a povedia si ze aky budu mat dnes den. Kamarat to raz prirovnal takto (nestotoznujem sa s nim, ale nie je to uplna nepravda)
Ked sa zena rano zobudi hodi si kockou.
1 - bud picna
2 - bud jebla
3 - spravaj sa nahodne
4 - maj dobru naladu
5 - zacni upratovat
6 - bud normalna
A nezabudajte ze ked hodite 6, tak sa hadze este raz....
(nebrat smrtelne vazne)
Ale sak dnes najst nieco co je schopne je dost velky problem. Asi som prehnane narocny alebo co,ale neviem asi som na nespravnej planete. 80% dievcat mi pride tak, ze su strasne jednoduche a myslia si, ze vyziju z "lasky" sice definiciu lasky som tiez este uplne nepochopil :/ Podla mna ide vzdy len o sex, ale aby to nebolo take okate tak sa tomu hovori laska.
@Racer@24 pozor pozor pozor. Zeny su ine ako sme my. Ony aby si mohli uzit sex, potrebuju splnene urcite kriteria - musia sa citit bezpecne napriklad...
Nam chalnom staci akurat ze je ta baba pekna a nie uplne jebnuta (nniekomu staci ze je pekna, ale hovorim za seba).
@holyknight ako len myslis podla mna tu najdes X peknych a inteligentnych bab a zien len zalezi na tom co je podla teba pekne a co nie teraz mi tak napada na rozum @zemina a @tuba neviem koho by som este uviedol napr. @ziraffka ( dokazom jej krasy su aj reklamy) takze neviem neviem
>> vsetko ma svoje pre a proti ... staci ked budes hladiet na to na co chces ,,, a ostatne prehliadnes ... nie kazda je taka ... a ked sa dostanes do pocitu ... ked mas chybi pred ocami ... a prehliadas ich ... tak to pochopis ...
ti, ktori tvrdia, ze zeny nemozu byt aj pekne, aj inteligentne, asi hladaju v zlych vodach.. poznam XY zien, ktore splnaju tieto kriteria.. ibaze nehladaju zakomplexovanych chlapov, co maju tieto nazory
človek je tvor komplikovaný...nemusí to byť vždy len žena čo sa nedá pochopiť..
tak isto s chlapom zle bez neho ešte horšie...
myslím že časom,skúsenosťou sa aj dajú niektoré veci predpokladať
@Vevenka@38 Osobne tiez nemam rad zovseobecnenia typu
"Chlap zenu nikdy nepochopi"
"Zena patri za sporak"
"Chlap ma radsej futbal ako vecierok so svojou milou"
.
.
.
Vymoneovat by sa dalo este.... Triezvy pohlad triezveho clovek dokaze divy. Preto mam tak strasne rad svoju frajerku.
@Holyknight : Ako ja neviem co mas proti tomu, ze pekne inteligentne baby idu po bohatych chalanoch.
Ja kebyze som pekna inteligentna baba tak si tiez uvedomim, ze sa mi bude najpohodlnejsie zit, ked si najdem bohateho chlapa. A este sa to aj zhoduje s jej instinktom, ze hlada samca ktory ju ochrani, lebo v dnesnej dobe su peniaze viac ako svaly a pekne telo.
Proste to ma same vyhody. Takze preto to robia - lebo su inteligentne.
Respektive napisem to aj tak nestretol som zenu, ktora by pracovala na mojej frekvencii proste kuknem na nu a vidim ze loading. . . >> Conection Error >> blba otazka, alebo odpoved.
Nemoze byt zena tak na tom ako ked sa bavim s kamosmi, ze kukneme na seba a kazdemu je jasne co ma robit, alebo ktorym smerom ma utekat. Alebo ked im poviem ze daj mi pokoj *eb na mna tak sa neoduje na tyzden.
@46 tvoje nazory v poslednej dobe nemaju hranice neviem perco kosim sa nanich statocne ale mas rpavdu su inteligentne a vypocitave a na vypocitavost treba inteligenciu ALE ZAS nie vsetky
@51@Freedomko : Kosit sa na nich sice mozes, ale kazdy sa sprava podla nejakeho vnutorneho kompasu. A ci sa ti to paci alebo nie, tak stale nas ovladaju pudy z praveku.
Ak veris v Boha, tak tato diskusia skoncila, nechcem sa hadat o tomto.
A okrem toho ja som NIKDE nepovedal ze nemoze najst "samca ktory ju ochrani" u "normalneho" chalana. Akurat je logickejsie ze u bohatych je vyssia pravdepodobnost naleziska.
Tym som chcel len povedat ze kebyze sa ma rozhodnut medzi dvoma identickymi chalanmi a z toho jeden nebude zarabat tazke prachy a druhy bude, tak sa VZDY rozhodne pre toho bohatsieho.
(Vynimky ze "a just si zoberem toho druheho aby som vycnievala z rady/aby si nemal pravdu" som nezarataval)
@56 2 identickych chlapov, jedneho s a druheho bez prachov nenajde,blby priklad... prachy kazia charakter a ten co prachy ma ich bud tvrdo vymakal alebo ukradol,takze sa neda porovnavat s tym co prachy nema a je to lajdak a neschopny povalac.
@58 kto chce,prachy ma,resp. najde cestu ako ich zarobit a ziskat.
Niekomu staci aj malo,a suhlasim,ze to s tym povalacom bolo prisilne, ale
porovnavali sa dvaja chlai,ten kto peniaze ma ten kto nie.
Pohodlny zivot je pre mestske pipky... zena s amusi spolupodielat,minimalne vychovou deti a starostlivostou o domacnost.
@61 pozri staci dobry napad,2 roky na stabilizaciu firmy a prijem mas nadstandardny,si panom svojho casu, nebudes makat pre spolocnost,ktora ta sice dobre zaplati,ale budes v robote od rana do noci,ziaden sukromny zivot,ziadna rodina.
Byvanie nie je probelm,bytov je dostatok,dokonca teraz ide aj cena dole,takze nevidim problem.
@67 ved nevedia ale vy chlapi tiez vzdy neviete co chcete a navyse, nie je nasa chyba ze si nie sme iste tym co chceme, ved ked sme zmetene tak sme s tym tazko nieco urobime....
@62 Ty si asi este neskusal rozbehnut firmu... Lebo to co si napisal je o firme, ktora chce ojebavat nie ponukat kvalitne sluzby. Sorry, ale ja stym mam ine skusenosti.
Ja si myslím, že to môže byť kľudne seriózna firma, ale obávam sa, že to fakt nespadne len tak z neba vytvoriť si firmu a to napísané predtým "kto chce peniaze tak sa k nim dostane" určite nie je nejaké všeobecne platné pravidlo
osobne si myslim ze baby chcu inteligentnych chlapov...pretoze inteligentny chlap vie ze na sebe musi makat po telesnej aj dusevnej stranke a vie co od zivota chce... vie ze peniaze ani pekne telo nepridu len tak odniekadial...
@71 tak o tomto rad pokecam v TS-kach a nie tu na skle. Ziadna ojebavacka firma,2 roky su obdobie za ktore mas sancu firmu dostat z cervenych cisel a drzat ju ziskovu dalej...ziadne ojebavanie...
@73 nemozes tvrdit,ze ctaky Stewen Hawking nie je inteligentny a neviem
@81 ale noo,nerob zo seba hlupaka,pozri ak mas dobru myslienku,dobrych znamych, banky maju peniaze a este stale je vela ludi,ktore maju viac penazi kao potrebuju,a su ochotní ich investovat,resp. vrazit do projektov, kotre im prinesu zisk.
Treba mat len dobrych znamych a ak nahodou nie,su tu stale eurofondy a spominane banky.
Peniaze boli,su a budu len je to o tej ceste ako sa k nim dostat.
@83 nema,po 30 rokov ma dost dobru prax,ktoru v zahranici dobre zaplatia. Za 2 roky v zahranici donesie taki kapital,ze si moze potom rozbehnut vlastny podnik.
@82 uz si bol v banke s podnikatelskym zamerom a s projektom na ziskanie dotacii z EF? a musis mat fest dobrych znamich a ako sa hovori ani kura zadarmo nehrabe
@85 ak dotazie z EU tak nie cez banku,ale externu sukromnu spolocnost kotra ma dbry lobbing.
Teraz je situacia kvoli chaosu na trhoch zla,ale doteraz problemy nebyvali,banky poskytovali uver bez problemov,stacilo rucenie a uver bol tvoj. Samozrejme zalezi od typu klienta...
Ziaden business bez znamych a kontaktov nespravis...
@84 ak ti ovšem napríklad xenofóbny rakúsky úradník povolí u nich v okrese pracovať to len taký príklad mojej matky, ktorá mala kvalifikáciu, mala prax, vie skvelo jazyk, mala všetky papiere, len pán či pani na miestnom úrade sa rozhodli že akosi slovenku tam nechcú, aby nebrala prácu rakúšanom. A domovu trvalo dalšie dva mesiace kým našli novú vrchnú sestru, rakúšanku s ktorou aj tak nie sú velmi spokojný. Ale to je už o niečom inom.
Ja len že lahko sa hovorí, ťažšie sa koná...
@89 pozri ked ta vyhodia v jednom okrese,tak ak velmi chces,to nevzdas a ides inde.
Jasne,ze su veci ktore od teba nezalezia a je to len o voli nejakych byrokratickych tlustoprdov,ale donekonecna ta nebudu odmietat...
@91 ked si mladý a nemáš záväzky je to lahké. Ale ked už máš rodinu je rozdiel pracovať 50km od hraníc a 200km. a je rozdiel pracovat v domove za plat 900 a za takmer 2000 eur. to už ide bokom snaha zarobiť si aby si mohol začať podnikať a nastupuje snaha aby si mal z čoho vyžiť. ja len ohladom tých spomínaných starších ludí. ale musím povedať že rakúsko je v tomto špecifické, nepočul som o niečom takom hocikde inde.
@92 suhlas ,ale to su uz dalsie faktrory,ako rodina,vek,zdravie,priority...
Tam uz clovek nezodpoveda sam za seba ale aj za inych a vtedy aj keby chcel nemoze zmenu spravit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
Výzva pre ženy: Nežiadajte od svojich mužov, aby vás chápali, keď ani vy samy sa nechápete.
Veď to je rovno na slučku okolo krku...
@11 keby sme boli komplikovani tak by sa k tomu nechapaniu este pridala aj zmatenost
Ked sa zena rano zobudi hodi si kockou.
1 - bud picna
2 - bud jebla
3 - spravaj sa nahodne
4 - maj dobru naladu
5 - zacni upratovat
6 - bud normalna
A nezabudajte ze ked hodite 6, tak sa hadze este raz....
(nebrat smrtelne vazne)
@17 aký je rozdiel medzi pičná a jeblá?
no a tema? ani ja samu seba niekedy neviem pochopit takze vas chlapov ozaj ze lutujem.
Ale sak dnes najst nieco co je schopne je dost velky problem. Asi som prehnane narocny alebo co,ale neviem asi som na nespravnej planete. 80% dievcat mi pride tak, ze su strasne jednoduche a myslia si, ze vyziju z "lasky" sice definiciu lasky som tiez este uplne nepochopil :/ Podla mna ide vzdy len o sex, ale aby to nebolo take okate tak sa tomu hovori laska.
Nam chalnom staci akurat ze je ta baba pekna a nie uplne jebnuta (nniekomu staci ze je pekna, ale hovorim za seba).
No a baby hovoria tymto kriteriam "laska"
Ono pochopit vas nie je zas AZ taky velky problem (az na vynimky) pre mna. Horsie je to s tym, ze prekusnut to bez mentalnej ujmy
.... ja som sa naucil ... su pekne ... ked chcu mile ... obcas zlate ...
ALE
... podozrievave .... zakerne ... bezcitne ... vypocitave ...
>> vsetko ma svoje pre a proti ... staci ked budes hladiet na to na co chces ,,, a ostatne prehliadnes ... nie kazda je taka ... a ked sa dostanes do pocitu ... ked mas chybi pred ocami ... a prehliadas ich ... tak to pochopis ...
tak isto s chlapom zle bez neho ešte horšie...
myslím že časom,skúsenosťou sa aj dajú niektoré veci predpokladať
"Chlap zenu nikdy nepochopi"
"Zena patri za sporak"
"Chlap ma radsej futbal ako vecierok so svojou milou"
.
.
.
Vymoneovat by sa dalo este.... Triezvy pohlad triezveho clovek dokaze divy. Preto mam tak strasne rad svoju frajerku.
jasne že hladajú bohatých, pekných a úspešných chlapov
@41 trebalo by to aj holymu niak ukazat konecne a @40 neser si do huby aj tebe by mohol padnut
@43 ja som narcista? že o tom neviem
Ja kebyze som pekna inteligentna baba tak si tiez uvedomim, ze sa mi bude najpohodlnejsie zit, ked si najdem bohateho chlapa. A este sa to aj zhoduje s jej instinktom, ze hlada samca ktory ju ochrani, lebo v dnesnej dobe su peniaze viac ako svaly a pekne telo.
Proste to ma same vyhody. Takze preto to robia - lebo su inteligentne.
Nemoze byt zena tak na tom ako ked sa bavim s kamosmi, ze kukneme na seba a kazdemu je jasne co ma robit, alebo ktorym smerom ma utekat. Alebo ked im poviem ze daj mi pokoj *eb na mna tak sa neoduje na tyzden.
Nema zmysel tu nikoho presviedcat... aj tak si tu kazdy melie svoje
@holyknight ci boha ty si bardzo nadrzany...
Ak veris v Boha, tak tato diskusia skoncila, nechcem sa hadat o tomto.
A okrem toho ja som NIKDE nepovedal ze nemoze najst "samca ktory ju ochrani" u "normalneho" chalana. Akurat je logickejsie ze u bohatych je vyssia pravdepodobnost naleziska.
Tym som chcel len povedat ze kebyze sa ma rozhodnut medzi dvoma identickymi chalanmi a z toho jeden nebude zarabat tazke prachy a druhy bude, tak sa VZDY rozhodne pre toho bohatsieho.
(Vynimky ze "a just si zoberem toho druheho aby som vycnievala z rady/aby si nemal pravdu" som nezarataval)
Ono nemusí byť každý kto nemá prachy neschopný povaľač
Myslím, že sa dá povedať, že fakt veľké množstvo chlapov "nemá prachy"
(tj. nedokážu prípadne zabezpečiť žene bez problémov pohodlný život)
Niekomu staci aj malo,a suhlasim,ze to s tym povalacom bolo prisilne, ale
porovnavali sa dvaja chlai,ten kto peniaze ma ten kto nie.
Pohodlny zivot je pre mestske pipky... zena s amusi spolupodielat,minimalne vychovou deti a starostlivostou o domacnost.
No ale s tou prvou vetou si si dúfam robil srandu ...
Tu, kde má vysokoškolsky vzdelaný expert problémy len so zháňaním strechy nad hlavou?
Byvanie nie je probelm,bytov je dostatok,dokonca teraz ide aj cena dole,takze nevidim problem.
Hej, aké je to jednoduché ...
Môžeš aj mne vybaviť
Ja si myslím, že to môže byť kľudne seriózna firma, ale obávam sa, že to fakt nespadne len tak z neba vytvoriť si firmu a to napísané predtým "kto chce peniaze tak sa k nim dostane" určite nie je nejaké všeobecne platné pravidlo
Hej, teda baby chcú inteligentných, lebo sú pekní a bohatí, to je fakt dobré
Debata sa tusim meni na temu: Po com zeny tuzia?
@73 nemozes tvrdit,ze ctaky Stewen Hawking nie je inteligentny a neviem
Naivnejšiu vec som dlho nepočul ...
Hej, veď stačí dobrý nápad, dobré podnikanie, dobré všetko a zrazu sú peniaze, veď každý môže byť zrazu z ničoho-nič podnikateľ ...
Treba mat len dobrych znamych a ak nahodou nie,su tu stale eurofondy a spominane banky.
Peniaze boli,su a budu len je to o tej ceste ako sa k nim dostat.
Este si stale myslis,ze to je naivne?
Ale mi chceš povedať, že človek, ktorý robí niekde 30 rokov na píle a zrazu sa mu zachce nejaké peniaze nahromadiť tak nemá problém?
a pizzeriu si vie otvorit kazdy to je onicom.
Teraz je situacia kvoli chaosu na trhoch zla,ale doteraz problemy nebyvali,banky poskytovali uver bez problemov,stacilo rucenie a uver bol tvoj. Samozrejme zalezi od typu klienta...
Ziaden business bez znamych a kontaktov nespravis...
Ja len že lahko sa hovorí, ťažšie sa koná...
Jasne,ze su veci ktore od teba nezalezia a je to len o voli nejakych byrokratickych tlustoprdov,ale donekonecna ta nebudu odmietat...
Tam uz clovek nezodpoveda sam za seba ale aj za inych a vtedy aj keby chcel nemoze zmenu spravit.
Ja nevravím, že to tak nie je, ani že takí neexistujú, ale proste samotná tá úvaha ma pobavila ...
Že baby chcú inteligenciu, keďže tá má kráčať ruka v ruke s krásou a peniazmi
Fúha, aké prevratné fakty to dnes biológovia objavujú ...
my zato nemozme ze sme proste take neee??zvykajte si abo budte gaymi