Všímate si na ženách ako sedia, ako sa tvária, usmievajú.. proste všímate si, či je ich správanie ženské? .. keď žena sedí na stoličke ako chlap irituje vás to? ..Všímate si také veci?
@n0win0u tak to by ťa tunak jeden veľmi iritoval .. sedáva na lavičke s preloženými nohami a číta si Danielle Steelovú .. nikdy som nevidela chlapa čo tak jemne pretáča strany v knihe
skor si vsimam, ze napriek tomu, ze ma ocividne dany clovek vsetko, handry, najnovsi dotykovy mobil, super znackove topanky, ovesany vsetkymi moznymi bizuteriami, je nevrly, zachmureny, vsetci ostatni mu vadia a nedokaze nikomu venovat ani len jeden mily usmev. to ma irituje omnoho viac ako nejaka gestika ci posturika.
Práve pred pár dňami som niekomu hovorila, ako strašne vyzerá, keď sa baba vyfintí ako veľká dáma -suknička, blúzočka, topánočky a nevie v tom nielenže chodiť, ale ani sedieť Inak by som si to asi ani nevšimla.
A spomenula som si teraz na historku o jednej babe z našej školy, ktorá rada v sukni sedela rozčapená a tak sa nám raz iná baba pochválila, že v miestnosti, kde boli lavice boli usporiadane do U, jej videla pomaly až do žalúdku
Nemam rad zeny co su prilis afektovane, naparfumovane, vyfintene atd. Mam rad baby co su take v pohode no je v nich taka "zenska" jemnost a tiez sa vedia pekne obliect
Neviem čo je horšie, či to keď sa baba správa ako starý chlap alebo ako slepica. Niektoré baby sa snažia byť ženské a v konečnom dôsledku je to ešte horšie ako keby boli prirodzené
to záleží od toho, či tú babu poznám dlho ako kamošku, alebo len tak niekoho pozorujem jedným očkom niekde von v bare alebo v meste, ale myslím, že si viac všímam nových ľudí ako tých ktorí sú moji priatelia, pretože na takých je človek zvyknutý a nevšíma si ako sedia, jedia ale skôr to čo hovoria, čo sa stalo a tak.
haha, som chlap v ženskom tele, keď grgám po pifku, sedím ako chlap, kráčam ako chlap, slovník mám horší než námorník zavše a žerem všetko, čo nezežere mňa? idem sa obesiť, som hybrid
No ja som baba a irituje ma to...Určite niesom niaka miciša ktorá sa mazná a nosí štekle či kabelôčky...Ale mám takú spolužiačku ktorá chodí zhrbéná ako chalan,sedí ako chalan rozčapená ako roztiahnutá kačka,je to nechutné,proste rozkrikuje sa a tak,najprv bola u chalanov oblubená no teraz už aj im konečne doplo,že je to hrozné ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale tiež neznášam, ženské, ktorým je pojem "ženskosť" strašne vzdialený.
mozes povedat ze vidis do muzskeho sveta? ...
ked je človek uvoľnený a prirodzený nič sa tým nepokazí. dievča sa nemusí hrať na dámu
nemusí to byť žiadna rozmaznaná, precitlivelá fiflenka, len jednoducho by mala mať tú svojú ženskú jemnosť..