pokec opäť raz zabodoval skrz jedného mladého muža, ktorý vyjadril svoj názor v zmysle - "prečo by som ja mal za nejakou ísť? nech si príde ona za mnou, načo tu je?"
poviem vám príklad z dediny máme tu jedno dievča ktoré zvláda všetku mužskú prácu : píli, nemá problém z betónovaním, opravovaním strechy proste veci na ktoré by ženy väčšinou potrebovali muža a viete čo na ňu hovoria za chrbtom ? no že je mužatka , smutné ale myslím že do dediny ešte emancipácia nedorazila čo je na tom keď si žena vie poradiť sama? podľa mňa nič. žena nepatrí len do kuchyne. a hlavne že muži vyhlasujú že sú lepší kuchári ako sme mi nie?
@flagrantine no myslim si, ze ma chlapec troska pravdu. Stale (vacsina) zeny ziju v starom pravidle: "vsetko chlap". No su aj vynimky, su zeny ktore si idu za svojim. Co ale zena nevie alebo zatial si neuvedomuje, tym, ze prebera iniciativu, vhlapovi to inklinuje. A tym ho lahsie ziska Mne osobne sa to paci. Je to mile.
Neviem ako to je u starsich zien (nad 25), ale myslim ze tam uz toto pravidlo ustupuje do pozadia.
A snad na zaver: Zeny tymto pravidlom zakryvaju svoju neschopnost niekoho zbalit
@flagrantine bohuzial v 15tich tento stav "zaplat mi" neprestava. Stretol som zeny ktore nie priamo mna (ale aj mna) vyuzivali na to, aby som pozval, zaplatil, spravil (aj napriek tomu, ze nemali o mna zaujem).
Dost casto sa to stava v bare. Zena s charakterom slusne odmietne pozvanie na poharik. Po dalsie, spravny gentleman NIKDY zenu nepozyva na poharik! Zo zasady pozyvam na dzus/mineralku.
Ale celkovo tento problem sa asi riesi v rovine "akejkolvek akcie". Ci pozvanie, pohlad, telefonat, navsteva a tak celkovo. Vyslovene mi vadi na zenach, ked pouzivaju toto pravidlo. Clovek by cakal, ze vekom ho prestanu pouzivat, ale mam skusenosti ze aj 30 rocne zeny sa tymto sem tam riadia.
ZENY: kaslite na to pravidlo. Chlap sa naucil byt odmietnuty. robte co chcete, pozvite, napiste, zavolajte. Aj chlap chce citit, ze je o neho zaujem (nie len pri baleni ale aj vo vztahu). Ak to nemalo/nema odozvu, kaslite na to, chodte dalej
@chef lenže takéto "žena patrí do kuchyne" "žena má rodiť deti" a pod. sa mi proste nedobre čítajú .... takisto nesúhlasím s "chlap je tu pre ženu" "chlap sa má o ňu postarať a všetko"
každý má svoje chyby a nedostatky, žena či chlap.
Na koniec : mne osobne sa ani veľmi nepáči, ak ma nejaký chlapec/chlap na niečo pozve. Ak ide o také partnerské pozvanie, ako napr "dnes kino platím ja" to mi nevadí, lebo sa to dá danému človeku oplatiť
@stahli tak to je smutné ale vo väčšine domácností varí žena tak to už raz je. dobrí kuchári môžu byť ako ženy tak i chlapi ale ak si si všimol tak vo väčšine reštaurácii sú kuchári muži a to je zlé, je to diskriminácia.
tolko vtipov ma teraz napada ale bojim sa ze by ma ukamenovali feministky z birdzu tak radsej nic.. ...teraz je podla mna uz uplna rovnopravnost a aj ta je niekedy na skodu..
podla mna by mali byt zeny zenske a muzi muzny cize spravny chlap by mal vediet nieco doma opravit, dobre soferovat a mat silu a zena zas ma vedit dobre varit a mat rodinne citenie, a podla mna sa aj starat sa o seba, lak na nechtoch, pekne namalovana, nosit typicky zenske veci ako su saty a vysoke podpatky
Ženy nie sú hlúpe, ale nedá sa s nimi porozprávať.
Pokiaľ samozrejme nie sú natoľko múdre, že poznajú všetky parametre najnovších modelov áut, nemajú prejdené všetky pc hry a nevedia naspamäť všetky výsledky víkendových zápasov hokeja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tak by zaujímalo, čo si o tom myslíte vy?
Preco by nemohli aj balit ked uz vsetko to co bola dakedy muzska vysada dnes robia aj zeny ?
Som hrdá nato,že som baba.
Sú často krát lepšie než chlapi,ale na pokec je chlap jednoznačne lepší.
Neviem ako to je u starsich zien (nad 25), ale myslim ze tam uz toto pravidlo ustupuje do pozadia.
A snad na zaver: Zeny tymto pravidlom zakryvaju svoju neschopnost niekoho zbalit
ale napríklad ja nesúhlasím s tým že chlapi sú tu pre ženy a opačne, podľa mňa sa jednoducho dopĺňajú
Dost casto sa to stava v bare. Zena s charakterom slusne odmietne pozvanie na poharik. Po dalsie, spravny gentleman NIKDY zenu nepozyva na poharik! Zo zasady pozyvam na dzus/mineralku.
Ale celkovo tento problem sa asi riesi v rovine "akejkolvek akcie". Ci pozvanie, pohlad, telefonat, navsteva a tak celkovo. Vyslovene mi vadi na zenach, ked pouzivaju toto pravidlo. Clovek by cakal, ze vekom ho prestanu pouzivat, ale mam skusenosti ze aj 30 rocne zeny sa tymto sem tam riadia.
ZENY: kaslite na to pravidlo. Chlap sa naucil byt odmietnuty. robte co chcete, pozvite, napiste, zavolajte. Aj chlap chce citit, ze je o neho zaujem (nie len pri baleni ale aj vo vztahu). Ak to nemalo/nema odozvu, kaslite na to, chodte dalej
Na jedného muža, ktorého zena miluje, priemerne využije desať iných.
Ak si jej už nainštaloval systém počítača, zariadil opravu auta,
vyniesol klavír na šieste poschodie a stále ste sa nedostali do spálne, si len jeden z tých desiatich.
@ragdoll ti poviem tak ked vari moja mama tak sa to casto neda ani jest ale ked navari oco tak to je delikatesa
každý má svoje chyby a nedostatky, žena či chlap.
Na koniec : mne osobne sa ani veľmi nepáči, ak ma nejaký chlapec/chlap na niečo pozve. Ak ide o také partnerské pozvanie, ako napr "dnes kino platím ja" to mi nevadí, lebo sa to dá danému človeku oplatiť
ale podľa môjho názoru by mal chalan chodiť za babou a nie naopak, síce sa to môže zdať niekomu zastarané ale ja v tom vidím isté čaro
Pokiaľ samozrejme nie sú natoľko múdre, že poznajú všetky parametre najnovších modelov áut, nemajú prejdené všetky pc hry a nevedia naspamäť všetky výsledky víkendových zápasov hokeja.