Ukazuje mi to, ze mam 2 nove TS, ale ziadne nove tam nemam. A pritom viem, ze vcera ked som tu nebola, mi jeden clovek TS pisal. On ju ma v odoslanych, ale ja ju nemam...
Ale dnes mi TS-ky normalne prisli, odpisala som, oni odpisali mne a setko ok
Lenze mne ten clovek ako som sa teraz dozvedela vcera napisal tie 2 TS... a mne hore nalavo ukazuje ze mam 2 nove TS, ale ked si otvorim ts.ky tak tam nic nove nemam... skusila som sa uz aj odhlasit a prihlasit niekolkokrat aj refreshnut to a nic...
mne aj ked precitam vsetky spravy, napise este ze 2nova TS, ale po takych dvoch troch refreshoch to zmizne...alebo tak, ze kliknem do fora, este stale mam 1 TS, pritom ju mam precitanu, kliknem zas na blogy a este stale ju mam ale ked zas kliknem inde, tak uz zmizne
no lenze mne tie 2 TS vcera niekto poslal a oni tam vobec nie su, ja som ich ani nevidela...proste tam nie su... ten clovek ich ma v odoslanych, ale mne nedosli, iba mi ukazuje ze mam 2 TS a pritom ich nemam...
skuste sa pozriet do kolomky minuleho mesiaca, mne to robilo a nakoniec som zistil ze v jednom z minulich mesiacovh som nemal precitanu....asi to kazdy vyskusal, ale aj tak dakto este nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale ked skusim viackrat ist do TS, tak sa to spravi asi po 3 pokusoch...
uvidim ci nahodou nedojdu a ak nie tak napisem niekam