Som si pisala na nete s jednou kamoskou a ona mi vravi,ze niekde citala ze v septembri ma nastat koniec sveta...lol ale ze nevie ako,ale ze sa asi nedozijeme eura nevie niekto nieco o tom?sice ja nemyslim ze sa to stane,ale zaujimalo by ma,ci ste o to
@5- zee?ani jaa a to mam mat az buduci rok v juuni
@6 -no a ja by som este chcela stravit aspon mesiac v novej skole,aby som to tam trosku spoznala a potom by mi liezla asi na nervy po mesiaci tak by sa to mohlo prelozit
Nebude, Jehovovi svedkovia uz hlasali koniec sveta 3 alebo 4 x a este nebol, a takisto vela inych nabozenstiev a siekt uz rozpravalo o konci sveta a tu sme.
@16- no veru,ktovie,mozno zautocia nejaki ti mimozemstania
@17- ja ti dam takej zasranej! aj ty si este,sak mas tolko co ja aj ked budes mat 16 tento rok no veru ale tak 17-tka moze byt uz az ta zlomovejsia hranica asi sme este taki krpci
decka a viete co ??? mozno pride 1. september a bude na nas padat meteor co zabil dinkosaurov a pritom vybuchnu 3atomove bomby a ked na to secko budeme pozerat bude sa nam honit hlavou tato diskusia
Mno podla toho co sa mi deje v poslednej dobe bude september asi ozaj konec sveta. Nikdy pred tym, ale teraz som tomu normalne ochotny uverit. Teda aspon pre mna nastat musi, neviem ako vy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale tak zevraj to davali v novom case,takze je to fakt blbost
@6 -no a ja by som este chcela stravit aspon mesiac v novej skole,aby som to tam trosku spoznala a potom by mi liezla asi na nervy po mesiaci tak by sa to mohlo prelozit
Sorry, ludia skole sa nevyhnete
@11- hej hej,dalsi
@17- ja ti dam takej zasranej! aj ty si este,sak mas tolko co ja aj ked budes mat 16 tento rok no veru ale tak 17-tka moze byt uz az ta zlomovejsia hranica asi sme este taki krpci