@metalboy10 mozno keby mas fotky nejake...sem tam napises daco atd ...skratka normal clovek ne anonym, tak mozno..MOZNO by sa spravali k tebe lepsie (su jak supi) no inak nemozes cakat nic ine len toto..osobne si ale myslim ze slipknot je kapela ktora ma ostat bez ´´konkurencie´´ kapely ako slayer,pantera,suicidal tendencies,carcass,death,amorphis,metallica,rammstein by malo byt podla mna zakazane coverovat koli zachovaniu originalu a ozajstnej muziky takej akej ju robia lebo podla mna kazdy cover co som pocul tak 75% z nich sa my nelubila..nemyslim kapelu..myslim vsetko co malo v nazve cover , revival atd.....newem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale mám známeho ktorý spieva dosť dobre a slipknot je jeho number one skupina ..tak sa ho spýtam...
@metalboy10 ja som manažér mattiho waya ale môžes mu skusit napisat aj na birdz mozno ti odpise a dohodneme sa