@veroniques keby si tak dobre vedela čítať tak by ti došlo že tam ešte ani nechodím do školy.. a nerob sa múdrou človek ktorý iných uráža nemyslím teraz len tento fórum, tak to určite nie je inteligent..
@evelyn5 ty toho na mieste nemáš viac A neviem kto sa tu háda "ty dám za pravdu" ma dorazilo .. prečítaš si to o pár rokov a budeš sa za tie tvoje výplody hanbiť. Ja som už skončila
@veroniques mysli si čo chceš aj tak ma nepoznáš, a jediné čo si môžeš tak akurát zapamätať je to že nikdy v živote sa za to čo spravím nebudem hanbiť pretože aj to je súčasťou mňa či sa to páči alebo nepáči...
@evelyn5 mne si ukradnutá, mne je to srdečne jedno rob si čo chceš ale svoj názor si vyjadrím či sa ti to páči alebo nie, či oň stojíš alebo nie, je mi to jedno
to isté môžem povedať aj ja že iba vyjadrujem svoj názor aj ked ta to nezaujíma ja sa aj tak nenechám kritizovať a ešte od takej čo ma ani nepozná a nevie aká som... a náhodou už si nechcela skončiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A to je "cestovné rúcho" hej?
A nie veľa ale velmi...
... toto je drzosť/buzerácia.. všímaj ten rozdiel bitch
a to nie je stredná polárna škola ale stedná škola na polárnej, teľa