Chcela by som vyuzit zlavu na vlak aj teraz cez leto, ale uz som tento rok skoncila strednu...a ziacky preukaz platil len do 30.6....vraveli nam ze sme studentmi skoly az do 31.8, dal by sa teda vybavit ten preukaz aj teraz, az mi plati este do konca augu
Teraz tam už nikto nebude, skôr na konci augusta a na opravných. Školstvo si to zariadilo tak, že to platí len do 30.6., tiež som od vtedy nahraná Ale čoskoro budem mať ISIC, takže mi je to jedno, by som sa skorej spýtala na ŽSR, či to máš ďaleko?
@bloodypunk : nemám ďaleko, asi sa zajdem spýtať ale je to blbé no, keď karta na bus platí do konca leta a na vlak nie...to kvoli tomu co som tu citala nedavno forum o tom študentskom listku za 35 eur, co mozes chodit mesiac po slovensku..ale musis mat ziacky preukaz... ISIC budem mat az v septembri, boze, keby sa to dalo nejak vykšeftovat
@sest Som na tom rovnako Viem, že minulý rok to ešte platilo, ale tak jasné, keď odchádzaš zo školy, tak nemôžu vedieť, či budeš aj naďalej študent a vyzerá to tak, že nám to nikto nechce cez tie prázdniny "zaplatiť" . Prázdniny už nejako prežijem, potom sa budem znova voziť
Podla PP ZSSK zlava pocas letnych prazdnin plati len pre studentov. Studentom prestavas byt ukoncenim skoly statnou skuskou, potom uz narok na zlavnene cestovne jednoducho nemas. A oznam o tom, ze po skonceni strednej nemas narok na zlavnene cestovne, visi v kazdej osobnej pokladnici...
ja som to minuly rok spravila tak, ze stredoskolsky isic som si bola cez leto pipnut pri tom terminali a tvarila som sa, ze som maturant (lebo chodim do ksoly do viedne a tam isica ni euro 26 nemaju).. a chcela som to spravit aj tento rok a ked som bola v skole, tak mi pisalo, ze preukaz je neplatny..
takze este rok to s tym tvojim potiahni, alebo minimalne leto
ak si skoncila strednu ...a aj zmaturovala si studentom len do 30.6. nikoho nezaujima ze sa hlasis na vs alebo nieco podobne tak isto to plati aj na vs ak ides z bc na mgr proste to leto medzi tym ti isic neplati....je to kravina ale je to tak kamosky co tiez koncili potom radsej vyuzivali vodicak alebo bicykel
ja som to tiež tak mala minulý rok, len do 30.6., a dokonca na autobus, nielen na vlak, ako píšeš ty.. a nič sa s tým nedalo urobiť, celé leto som kupovala celé lístky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takze este rok to s tym tvojim potiahni, alebo minimalne leto