Potrebujem vedieť jednu vec ... keď chlap berie každého vášho kamoša ako vášho potencionálneho frajera, čo to znamená? Žiarli, robí si srandu, alebo čo? Akoby on kamošky nemal ... nechápem ho vôbec. Každý jeden, čo sa pri mne objaví, hoci je to kamarát s
ja som si všimla, že niektorí (ale to je fakt asi ojedinelý jav, píšem to len pre zavedenie novej myšlienky do diskusie, nie pre nejaké škatuľkovanie alebo vyslovenie názoru, že takto chlapi fungujú) sa správajú teritoriálne aj voči babám, s ktorými nič nechcú mať. proste poznámky, akože nevinné otázky a podobne. alebo by sme mohli povedať, že žiarlia, ale nie tým partnerským spôsobom.
ale on sa netvari tak, ze ma nervy alebo je zlostny ked nas spolu vidi ... on to praveze stale obrati na srandu ... aj tak je to ziarlivost? a popritom robi take veci, ze so mnou sranduje, stale mi vravi, ze som zlata, skvele si rozumieme ... ale ja sa nechcem namotavat, lebo on je celkom popularny clovek proste ma kopec kamosov a kamosiek, a bohvie ci sa tak nesprava aj k inym babam ...
áno, žiarli, a dosť na to, aby to potreboval prejaviť, ale má ťa príliš rád na to, aby riskoval že ťa bude štvať/iritovať ak by to prezentoval inou formou ako vtipom.
žiarli a nežiarli... pohne to s ním, ale nie tak, aby ho to štvalo, alebo aby s toho niečo veľké urobil... len mu na tebe veľmi záleží a má ťa určite veľmi veľmi rád, určite viac ako kamaráta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takže môže, nemusí. to som potešila, čo?
ale nerozpisujem súhlasim z @1
@anthvillie : vidis, ved prave, ze je to pochopitelne, lebo je tvoj priatel ... ale tento tu moj priatel nie je a som z toho dost popletena