prečo sú niektorí ľudia strašne žiarlivy? prečo sa riadia heslom dôveruj ale preveruj? myslim vzťahy. som so svojim priateľom uz viac ako rok no obaja na seba žiarlime. niekedy až prehnane a potom nas to aj mrzí. nechcem naňho žiarliť, ja mu verim,ale nie
no dalo by sa povedat ze tomu cloveku neveris, ale moze to byt aj to, ze nevies ako ho ovplyvni niekto ostatny...a ty sa toho bojis..alebo ze sa nieco stane, co by mohlo poskodit vasmu vztahu aj bez toho aby to ten tvoj partner robil umyselne....
Taka mala, žiarlivost je O.K...ale musi byť len do tych rozmerov, ze vám dava istotu, ze ten druhy vás nechce stratit...akonahle to zacne prerastat do niečoho viac ako napr..do sledovania, alebo zbytočnych hádok.treba to riešit
Tak toto som dávno nevidel aby sa toľko ľudí spolu zhodlo, ale prikláňam sa aj ja veru žiarliť treba ale z rozumom keď prestaneš žiarliť tak hneď po tom prestávaš milovať
No podla mna žiarlivosť je dobra akurat tak na zdvihnutie sebavedomia jednemu vo vzťahu. Inač tam nemá čo hľadat-ked je to laska, tak proste tomu človeku verím na 100% a koniec.
scopia/ ty nemas pravdu, ale ostatny ju maju, ja som hrozne ziarlivy,a mam byt aj preco,ja mam nadhernu frajerku s dokonalou postavou, sam sa cudujem ako mozem prave ja stat po jej boku uz vise 8 mesiacov, ale to je to,neviem ci sa zmenila ako je so mnou, viete ona milovala alebo miluje flirt, proste ja som to mal tiez rad strasne ale ked som sa do nej zalubil uz som to nepotreboval, mam v hlave iba ju,a to mi na nikoho uz neostava miesto,no a ma strasne vela kamaratou,a take veci, a proste no ja neviem,nechcel by som aby sa nieco zle stalo, lebo ju neskutocne milujem,a mozno preto som taky ziarlivy , a poviem vam ovladat sa to neda proste.a zas aj ona uz vie ze mi iste veci dost vadia,a aj ona by si mohla uvedomit,ze ak ma miluje aj ona tak by s tym nieco mohla urobit.Ja som mal strasne vela a vela kamaratok, a poviem vam prutko jebatelnych, a aj som si vela veci k nim dovoloval a mali aj frajerov a ked si predstavim ze je to aj s mojou mucou a jej kamaratmi tak tak mi je na grc s toho,ale co som chcel, proste ako som s nou zacal chodit,nejak, som chcel byt iby s nou, uz som nepotreboval dako kamaratky,mne su prakticky na nic,mne staci ona jedina a moji kamarati, a to su chalani, a na tych ona nemoze ziarlit,takze neviem no , je mi s celej ziarlivosti strasne zle ,az taku nutornu bolest citim,ked si nieco zle len predstavim a co staci len pomysliet na to. asi tak
No je prečo žiarliť, ked je baba pekná a chalan pekný, tak určite po nich šalejú..aj ked viem, že môj priateľ by ma nepodviedol, ale už ten pocit, že ho niekto chce, ma strašne zožiera..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
"kto nelubi, ten nežiarli"
pretoze od ziarlivosti k nedovere je strasne maly kusok.
" Žiarlivosť je láskou tých, čo neľúbia "
ty si moj clovek