No, začnem tak, že sme sa spoznali cez net. Ja viem, teraz si možno poviete že "jeežis to je najhoršie...". ALE...písali sme si spolu viac ako polroka, a za ten čas sme si úplne skvele rozumeli. Poznali sme sa len z fotiek, a párkrát sa stalo, že jeden vi
Ja si myslim,ze je to hlupak...len sa s tebou hral alebo co...
Zda sa mi,ze k nemu citis viac ako len kamaratstvo,ale tak ako ostatni ti radim,aby si na takehoto debila okamzite zabudla...V mori je vela ryb... a ty si zasluzis nieco lepsie.Kasli na neho,ked sa vlaci s takymi pipkami
mno proste ta nechce, a s koho on chce, do toho ta nic, aj ked su tie baby mozno zle, ale to musi zistit on sam...
a to ze ste kecali v kuse pol hodinu... to ma byt akoze vela?? hodite sa k sebe, ked dokazete kecat v kuse asi 4hodiny, a potom to ma mozno akutaku buducnost... a cez net sa nerata ked kecate aj 8 hodin... ok mozete si rozumiet, ale no...
Do piči a načo si píšete pol roka cez net? stačí týždeň a mali ste ist radšej von a tam klábosiť ako mlátiť mesiace do keyboardu...Nemuselo ťa to aspoň tak veľa trápiť ako teraz...a vedela by si skôr je...
Ja som sa s kamaratom pohadala dala som si ho do ignor listu ked ho nevidim na tom icq som hned stastnejsia a je pokoj od neho urob to iste a pred tim mu povedz co si o nom vsetko myslis a je po probleme
pol roka pisania a dva mesiace stretavania...to nie je bohvieco...preco ti tak na nom potom zalezi? ved ta ignoruje... netrap sa... s akmoskami sa riadime pravidlom: chalani boli,su a vzdy budu .. tak ak mas nervy tak mu to daj vediet
nuž... je asi dosť povrchny, takže určite nestoji za to...poznam z vlastnej skusenosti tiež som sa trapila pre niečo podobne a teraz viem že to bola dobra hluposť. nechaj to radšej tak, ked je dement, tak prečo by si nanho mala myslieť?
urcite ho vymaz zo zoznamu ked uz...a ked sa ti zacal pacit viac ako kamarat, mali ste ist spolu von ako pisal Rockstar..a nie sa zbytocne namotavat..ale clovek sa uci na vlastnych chybach..tak snad si sa poucila
Na nete je každý fajn,lebo to vie každý krásne zahrať,aký je milý a supeeer a neviem čooo,fotka ti totiž nič nepovie,preto radšej komunikuj z očí do očí ako ťuki ťuk a klik Odoslať ...Zistíš oveľa viac a možno to bude len pár slovami ...Slováá obyčajnéee slovááá
Suhlasim, ked ste z toho isteho mesta, tak ste to zbytocne natahovali. To jedno stretko by ta nazabilo a prisla by si skor na to aky je... Teraz uz len fakt poveadt mu co si o nom myslis (ak zareaguje mozno sa to vysvetli - pochybujem) a potom sup s nim do ignore listu. A to pravidlo plati
Chce pipky, ktore maju dokonalu postavicku a pojdu mu do postielky...asi si myslel ze aj ty si miss world alebo co...kasli nanho!zasluzis si lepsieho a urcite sa uz nespoliehja na net, alebo jak bolo vyssie spominane, po max tak dvoch tyzdnoch si daj stretk
To je riziko netu...ked si s niekym rozumies cez pc, tak to nemusi byt aj v reale. Kazdy si vytvori pre seba obraz toho, s kym si pise, aj ked vidi foto, moze to byt daleko od skutocnosti. On si vysnival asi dlhonohu stihlu babu a ty si proste baba krv a mlieko. Ak ta takto nechal, netrap sa, vas vztah by pravdepodobne nikdy neklapal...
Hlavu hore, zabudni na neho sa nastartuj sa znovu. Ale nabuduce sa u chlapca s ktorym si pises uisti, ci sa mu pacia silnejsie dievcata. Aby si sa zas nenaviazala na takeho, ktory ta bude chciet len cez PC.
Drzim ti palce, do novych vztahov, dufajme, ze uz uspesnejsich
Ďakujem vám všetkým za povzbudzujúce a veľmi užitočné rady, veľmi mi to pomohlo.
Zaphira: no, je pravda, že ma už videl v meste, aj na fotkách ale neviem...asi si to tak neuvedomoval.A ako som písala, nemyslím si, že som tučná alebo čo, tak asi ani on si nevšimol tie nezrovnalosti na mne, ktoré mu teraz pravdepodobne vadia.
Aio:no, kecali by sme spolu určite aj dlhšie, ale ponáhľala som sa preč, takže sme nestihli.
A to s tým netom. Ja nezvyknem nadväzovať vzťahy cez net, toto sa mi stalo prvýkrát. a nejak sme sa do stretka nehrnuli, nebola pre mňa priorita stretnúť ho, bola som rada, že si tak dobre rozumieme.
Ale pomaly ale isto naňho prestávam tak často myslieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Zda sa mi,ze k nemu citis viac ako len kamaratstvo,ale tak ako ostatni ti radim,aby si na takehoto debila okamzite zabudla...V mori je vela ryb... a ty si zasluzis nieco lepsie.Kasli na neho,ked sa vlaci s takymi pipkami
a to ze ste kecali v kuse pol hodinu... to ma byt akoze vela?? hodite sa k sebe, ked dokazete kecat v kuse asi 4hodiny, a potom to ma mozno akutaku buducnost... a cez net sa nerata ked kecate aj 8 hodin... ok mozete si rozumiet, ale no...
Na nete je každý fajn,lebo to vie každý krásne zahrať,aký je milý a supeeer a neviem čooo,fotka ti totiž nič nepovie,preto radšej komunikuj z očí do očí ako ťuki ťuk a klik Odoslať ...Zistíš oveľa viac a možno to bude len pár slovami ...Slováá obyčajnéee slovááá
btw: ked sa mu nepaci tvoja postava,nevidel ta sak na foto?? alebo v meste predtym??
Hlavu hore, zabudni na neho sa nastartuj sa znovu. Ale nabuduce sa u chlapca s ktorym si pises uisti, ci sa mu pacia silnejsie dievcata. Aby si sa zas nenaviazala na takeho, ktory ta bude chciet len cez PC.
Drzim ti palce, do novych vztahov, dufajme, ze uz uspesnejsich
Zaphira: no, je pravda, že ma už videl v meste, aj na fotkách ale neviem...asi si to tak neuvedomoval.A ako som písala, nemyslím si, že som tučná alebo čo, tak asi ani on si nevšimol tie nezrovnalosti na mne, ktoré mu teraz pravdepodobne vadia.
Aio:no, kecali by sme spolu určite aj dlhšie, ale ponáhľala som sa preč, takže sme nestihli.
A to s tým netom. Ja nezvyknem nadväzovať vzťahy cez net, toto sa mi stalo prvýkrát. a nejak sme sa do stretka nehrnuli, nebola pre mňa priorita stretnúť ho, bola som rada, že si tak dobre rozumieme.
Ale pomaly ale isto naňho prestávam tak často myslieť